05 sococvita slaid 730x268 4

 

Розпочався новий навчальний рік в Академії праці, соціальних відносин і туризму, яке є одним з небагатьох навчальних закладів в Україні, де забезпечується підготовка спеціалістів для соціальної сфери, у центрі якої є людина праці. Чимало студентів отримали можливість навчатись у нашій Академії.

У цьому навчальному році Академія продовжуватиме проводити навчання профспілкового активу, членів профспілок.

Нагадуємо, що для підготовки кадрового резерву профспілок в Академії затверджена державна ліцензійна програма за напрямом «Менеджмент і адміністрування» за спеціальністю менеджмент організації і адміністрування з спеціалізацією «Соціальний менеджмент». Це дає право профспілковим працівникам отримати вищу або другу вищу освіту з видачею диплому державного зразка. Програма включає в себе 2 блоки дисциплін: нормативні та вибіркові. Якщо нормативні дисципліни встановлюються Міністерством освіти і науки України, то вибіркові дисципліни представлені з врахуванням специфіки роботи в профспілках.

Крім того, Академія здійснює організацію навчання профспілкових працівників, активістів, членів профспілок на замовлення членських організацій ФПУ.

 

 

Департамент розвитку профспілкового руху