11892198 1619524008307234 3234748365208272333 n

У профспілках розпочався новий навчальний рік. У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Тож воістину велика справа, якою займаються освітяни, має величезну значимість для процвітання держави, профспілок, для нашого майбутнього в цілому.

Як працівник освітньої галузі, в першу чергу хотілося б привітати всю освітянську родину країни, всіх ветеранів педагогічної ниви з нагоди професійного свята, яке вони нещодавно відзначали.

Бути профспілковим педагогом – брати на себе відповідальність за тих, кого навчаєш і виховуєш. Покликання, яке вимагає від людини всіх сил і здібностей без залишку.

Разом з тим, це відповідальність за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Шановні профспілкові викладачі, тренери, вчителі! Ваша праця оновлює та очищує людське буття, збагачує його натхненням, тож будьте і надалі щирими, доброчесними, авторитетними й престижними. Нехай Ваші приклади закарбовуються в пам'яті ваших вихованців, проникають у їхні серця.

Нехай Ваша життєва дорога завжди буде благословенна добром, миром, достатком, щасливою долею, а добрі справи на педагогічній ниві примножать славу нашої держави.

Міцного Вам здоров’я, щирої радості, творчої наснаги, довгої людської пам’яті та належної державної уваги!

А вже від імені учасника 1-ї групи спільного дансько-українського проекту, хотів би привітати чудових людей, які надали старту та вдало реалізовують даний проект на ділі. А саме, керівника проекту Валентину Шевченко, куратора групи Володимира Майданюка, ну і звісна річ, улюбленця-містера комунікабельність Пера Айзенрайха, якого нам щиро не вистачатиме в подальшому навчанні в проекті. Саме такі люди і мають стояти на шляху модернізації профспілкової освіти та давати поштовх наступним поколінням. Для нас Вони є наставниками, людьми високих помислів, новітніх ідей та відкритих сердець. Збагачуйтесь натхненням, дужчайте здоров’ям та молодійте духом.

Федір Смірнов, спеціаліст Закарпатської обласної

організації Профспілки працівників освіти і науки,

учасник 1-ї групи дансько-українського проекту

11889456 10200900152223270 8537776982897276076 n