IMG 2290

 

 

Чудові шість днів провели учасники другої групи дансько-українського проекту у Чернігові, який зустрів усіх своїм теплом та яскравим сонцем. А колектив Навчально-методичного центру профспілок області доклав усіх зусиль, щоб група почувала себе затишно та комфортно, як вдома, і ніщо не відволікало від накопичення знань, які учасники з відчайдушною цікавістю та ентузіазмом поглинали у геніального тренера Данської Профспілки 3F Пера Айзенрайха.

Навчальний тиждень розпочався презентаціями домашніх завдань, в яких учасники мали відобразити переваги профспілки, розкладених на п’ять полиць: «Тут і зараз», «Розвиток», «Криза», «Угода», «Бачення». Попередньо всі учасники були поділені на відповідні п’ять міні-груп, отже спілкування між усією групою тривало і в період між семінарами.

Упродовж семінару було викладено багато цікавого та повчального матеріалу стосовно техніки переговорів, психології спілкування, застосовувались активні методи навчання. Неодноразово проводилася робота в міні-групах, де учасники мали змогу практично застосовувати отримані навички та знаходити спільне рішення.

Під час семінару учасниками також було презентовано власне бачення на майбутнє України, профспілок і світу в цілому. А також усіх надихнули презентації стосовно проектів Системи профспілкового навчання, які готували та представляли учасники групи.

За підсумками семінару кожен учасник отримав сертифікат Данської профспілки про завершення курсу «Базовий курс профспілкового навчання 3F». Керівником проекту Валентиною Шевченко було проаналізовано хід виконання домашніх завдань за попередній період, а також визначено нові завдання, які учасники будуть виконувати на місцях, застосовуючи знання, отриманні під час навчання.

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей та нагадуємо, що другий семінар для учасників третьої групи дансько-українського проекту відбудеться з 29 листопада по 4 грудня п.р.

 

 

 

Центр з реалізації

дансько-українського проекту

 

IMG 2276

 

IMG 2367