5b5aea260ea34-10929 1200

 

Як повідомлялося раніше, Федерація стала на захист трудового колективу ДП «Електронмаш» і звернулась до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням невідкладно вжити заходів стосовно врегулювання ситуації, що склалася на підприємстві внаслідок протиправних дій посадових осіб Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а саме, їх спроби 23 липня 2018 року захопити власність трудового колективу підприємства із залученням найманців у балаклавах.

За інформацією голови Профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України Ольховця Г.А. Міністерство економічного розвитку і торгівлі створило комісію, до складу якої ввійшли представники Міністерства, трудового колективу ДП «Електронмаш», Профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України та Федерації роботодавців України. В даний час досягнута домовленість про скасування наказу про призначення нового директора заводу - кандидатури Міністерства. Трудовий колектив заводу 30.07.2018 р. прийняв рішення призначити виконуючим обов'язки директора підприємства Заступника директора з економічних питань Теслюка В.Г.

 

27.08.2018 р. дане рішення було повторно підтримано на спільних розширених зборах профспілкового комітету та трудового колективу.

 

 

 

                                                        Департамент правового захисту апарату ФПУ