БанерДПУ

 

Постановою Президії ФПУ від 11.12.2012 № П-15-3 затверджено Угоду про співпрацю між Держпрацею України та ФПУ.

12 лютого 2014 року розпорядженням Голови ФПУ № 10 затверджені Заходи щодо забезпечення виконання зазначеної Угоди на 2014 рік.

З метою організації виконання Заходів 18 березня 2014 року відбулася робоча зустріч заступника керівника департаменту правового захисту – заступника головного інспектора праці – керівника управління захисту трудових прав Сидоряк І.Г. та заступника директора департаменту контрольно-наглядової діяльності – начальника відділу з питань додержання законодавства про працю Держпраці України Коноваловою О.А.

В ході зустрічі було досягнуто домовленості про початок роботи над методичними рекомендаціями щодо проведення профспілками спільних з територіальними органами Держпраці України перевірок про дотримання роботодавцями вимог трудового законодавства та узгоджених планів спільних тематичних перевірок на 2014 рік.

В рамках дії Угоди про співпрацю з 25 березня до 8 квітня 2014 року планується проведення спільної планової перевірки Служби утримання рухомого складу та транспортної інфраструктури „Київпастранс”, участь у якій за домовленістю братиме завідувач відділу судового захисту трудових прав – правовий інспектор праці департаменту правового захисту апарату ФПУ Пророк В.В.

 

Департамент правового захисту

апарату ФПУ