1303394998 acdademy 11

 

6 жовтня 2014 р. на базі Академії праці, соціальних відносин та туризму ФПУ розпочалося двотижневе навчання правових (головних правових) інспекторів праці ФПУ та її членських організацій.

Навчання, яке відбувається у рамках обов’язкового підвищення кваліфікації, передбачає поєднання лекційного матеріалу з практичними заняттями тематичного спрямування.

Участь у навчанні беруть посадові особи Державної інспекції України з питань праці, представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Національної академії прокуратури України, Національний Координатор Міжнародної організації праці в Україні, фахівці у галузі права, викладачі АПСВТ ФПУ та працівники апарату ФПУ.

Значна увага у навчанні приділятиметься практичним аспектам здійснення профспілками громадського контролю за додержанням законодавства про працю, удосконаленню інструментарію ефективного інспектування.

Також планується здобуття слухачами навичок ораторського мистецтва та таймменеджменту, ознайомлення з мистецтвом самопрезентації та психологічними аспектами вирішення трудових конфліктів.

Здобуті знання та навички будуть презентовані правовими інспекторами праці під час обов’язкового іспиту.

 

 

Департамент правового захисту

апарату ФПУ