logotip ligi

Як відомо, ФПУ співпрацює з Всеукраїнською громадською організацією «Ліга соціальних працівників України» в рамках проекту «Назад до роботи: реінтеграція матерів і батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною». На виконання Меморандуму про взаєморозуміння, укладеного 25 грудня 2013 року, фахівцями ФПУ надається правова експертна та інформаційна підтримка заходів, які здійснюються в ході реалізації згаданого проекту.

Запрошуємо профспілкові організації, профспілковий актив долучитися до обговорення, яке наразі проводиться виконавцями проекту.

Питання для обговорення: «Які заходи для батьків і дітей запроваджено чи тільки планується запровадити на підприємствах, в установах, організаціях, де Ви працюєте?»

Обговорення проходить на форумі, розміщеному на сайті проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів і батьків до професійної діяльності після відпустки для догляду за дитиною».

На форумі викладено коротку інформацію про заходи, які проводяться в Сумському державному університеті. Фахівці університету готові надати більш детальну інформацію, конкретні поради, відповісти на ваші запитання.

Для участі у обговоренні необхідно зареєструватись. Особливість формату реєстрації зумовлена бажанням уникнути несанкціонованого розміщення реклами.

Як долучитися до обговорення? Необхідно на сайті проекту «Знову до роботи…» znovudoroboty.org.ua зайти на Форум, далі вибрати - Загальні питання, Заходи для батьків з дітьми на підприємстві або скористатися посиланням http://forum.znovudoroboty.org.ua/index.php?topic=101.0.

Також повідомляємо, що у разі необхідності, правова консультативна допомога з питань захисту прав працівників із сімейними обов’язками надається працівниками департаменту правового захисту апарату ФПУ за телефонами «гарячої лінії»:(044) 528 70 67, 528 70 75, 528 70 74.

Департамент правового захисту