phire13

Як відомо, 9 грудня 2014 року з нагоди Всесвітнього дня прав людини Федерацією профспілок України проводився круглий стіл на тему: «Трудові і соціально-економічні права в Україні: стан дотримання, гарантії та захист», в ході якого обговорювалися проблеми у сфері дотримання трудових та соціально-економічних прав громадян в Україні.

У заході взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Пенсійного фонду України, Держпраці України, Держгірпромнагляду України, Національної академії прокуратури України,   АПСВТ ФПУ, СПО об’єднань профспілок та СПО роботодавців.

Рекомендації круглого столу були надіслані всім його учасникам а також Кабінету Міністрів України, який доручив розглянути їх Міністерству соціальної політики України (доручення КМУ від 25.12.14 №47456/1/1-14).

Пропонуємо ознайомитися та використовувати у практичній роботі інформацію Мінсоцполітики про результати розгляду згаданих Рекомендацій, яка наразі надійшла до ФПУ.

Департамент правового захисту