IMG 0128

 

5-6 грудня 2017 року на базі Чернігівського навчально-методичного центру відбувся семінар-тренінг для резерву кадрів на виборні посади в Профспілці працівників соціальної сфери України.

        Відкриваючи семінар заступник голови Профспілки Башкірєва Г.М. зазначила, що Центральна  Рада Профспілки надає великого значення зміцненню виборних органів Профспілки діловими, компетентними, висококваліфікованими фахівцями, забезпеченню раціонального поєднання досвідчених і молодих кадрів, удосконаленню роботи з формування кадрового резерву виборних органів.Саме тому Президія Центральної Ради Профспілки в лютому місяці поточного року розглянула на своєму засіданні питання «Про роботу виборних органів Профспілки з профспілковими кадрами і активом та заходи щодо підвищення рівня їх роботи по виконанню статутних завдань» и прийняла рішення провести навчальний семінар для резерву кадрів на виборні посади.

        

В програмі семінару були презентовані теми:

 

-         «Здійснення статутної діяльності та особливості застосування законодавства про профспілки. Нормативно-правова база діяльності профспілок.» (лектор В.Ковальчук –юрист НМЦ профспілок),

-         «Профспілки в сучасному світі: форми і методи мотивації профспілкового членства. Мотивація, як невід'ємна складова органайзингу. Основні напрямки організаційної роботи у профспілках», ). «Імідж профспілкової організації і особистий імідж сучасного профспілкового лідера.» (тренер С.Задорожна – кандидат економічних наук, доцент Чернігівського національного технологічного університету),

-         «Інформаційна робота в профспілкових організаціях. Традиційні та сучасні медіа.»(Тренер В.Копиш –керівник Центру освіти дорослих «Перспектива» підприємства «НМЦ» , медіа-експерт).

В.Даник – спеціаліст Черкаської обласної ради Профспілки, учасниця українсько-данського проекту презентувала тему «Молодіжне лідерство в профспілках».

       Семінар-тренінг визвав велику зацікавленість у учасників, збагатив знаннями, які в подальшому вони зможуть використовувати при проведенні тренінгів у свої профспілкових організаціях. Центральна Рада Профспілки висловлює подяку Шевченко В.М. -керівнику  українсько-данського навчального  проекту  та директору Чернігівського навчально-методичного центру Осадчій Т.В. за сприяння у проведенні семінару.

 IMG 0147

 

IMG 0148

 

 

Центральна Рада Профспілки

 працівників соціальної сфери України