0100

В.о. Голови Федерації профспілок України, Голова правління Фонду соціально страхування з тимчасової втрати працездатності Григорій Осовий 31 грудня 2013 року звернувся до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова щодо затримки з вини Казначейства по розрахункам Фонду соціально страхування з тимчасової втрати працездатності за надані послуги застрахованим особам та членам їх сімей на суму 34,3 млн. гривень по договорам санаторно-курортного лікування з санаторно-курортними установами Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів «Укрпрофоздоровниця».

Така ситуація ставить підприємства Укрпрофоздоровниці у скрутне фінансово-економічне становище, яке не дає можливості здійснювати своєчасно розрахунки з працівниками по заробітній платі, єдиному соціальному внеску, з постачальниками продуктів харчування, медикаментів тощо.

Приймаючи до уваги, що затримка розрахунків Фонду з санаторно-курортними підприємствами Товариства з вини Казначейства носить систематичний характер Григорій Осовий попросив Прем’єр-міністра України Миколу Азарова особисто сприяти у вирішенні питання розрахунків у найкоротший строк та недопущення заборгованості у майбутньому.

Управління соціального страхування

та пенсійного забезпечення ФПУ