11c514ed4863347de16faf335412fabd759b2d43

 

20 квітня п.р. відбулося чергове засідання правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, на якому розглядалися питання про необхідність внесення змін до проекту бюджету Фонду на 2015 рік, про обрання заступника Голови правління Фонду від урядової сторони, про погодження низки проектів наказів Міністерства фінансів України тощо.

Заступником Голови правління Фонду від урядової сторони обрано заступника Міністра соціальної політики України - Іванкевича Віктора Вікторовича.

Внесені зміни в проект бюджету Фонду на поточний рік в частині перерозподілу видатків Фонду на користь здійснення заходів відповідно до статті 241 Закону України «Про зайнятість населення».

Крім того, прийнято відповідні протокольні доручення Голови правління Фонду щодо оптимізації видатків Фонду на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, створення робочої групи з опрацювання редакції проектів Статуту Фонду, Регламенту засідань правління Фонду з метою їх приведення у відповідність до чинного законодавства тощо.

Наступне засідання правління Фонду планується провести 21 травня 2015 року.

 

Управління з питань соціального страхування

та пенсійного забезпечення апарату ФПУ