Голова ФПУ Григорій Осовий взяв участь у Колегії Мінсоцполітики

DSC 0150   28 лютого 2019 року в Києві відбулось засідання колегії Міністерства соціальної політики України на тему „Основні досягнення у соціальній сфері та перспективи розвитку”.   Як член Колегії Мінсоцполітики у її роботі взяв участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. Засідання пройшло за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Міністра соціальної політики Андрія Реви, керівників центральних органів виконавчої влади, представників органів соціального захисту населення з усіх регіонів..

Інформація щодо розгляду профспілкових пропозицій стосовно вирішення проблем соціально-економІчного розвитку України

n13571   На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України П. Розенка від29.12.2018 № 47625/4/1-18 до листа Мінсоцполітики від 27.12.2018 № 25494/0/2-18/53 Мінсоцполітики розглянуло звернення Федерації професійних спілок України від 21.12.2018 № 03/01-16/1129 щодо профспілкових пропозицій стосовно вирішення проблем соціально-економічного розвитку України та в межах компетенції надало інформацію з порушених профспілками питань (додається).   Прес-центр ФПУ

ВИМОГИ ФПУ – на громадський контроль!

p1040478-7f   Міністерство аграрної політики та продовольства України на лист ФПУ про надання інформації щодо стану виконання доручень КМУ на звернення ФПУ та її членських організацій повідомило стосовно проведення наради з питання обговорення актуальних проблем фінансування лісового господарства та шляхів їх вирішення, а також щодо обсягів бюджетного фінансування за програмою «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді».   Копія листа Мінагрополітики додається   Прес-центр ФПУ

Профспілки візьмуть участь у нараді з перспектив промислового розвитку України

1447849669 За результатами засідання Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності 4 січня 2019 року Головою Комітету, Першим віце-прем'єр-міністром України - Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим дане доручення відповідним міністерствам та ЦОВВ за участі профспілок у третій декаді січня ц.р. провести нараду щодо розвитку промисловості в Україні.   Витяг з протоколу засідання додається.   Прес-центр ФПУ

СПО. Підвищувати ефективність консолідованих дій