Відбулась робоча зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

7 28 i На прохання Голови ФПУ Григорія Осового 18 жовтня у КМУ відбулась його зустріч з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.   Зустріч проходила у робочому форматі, у ній взяв участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Профспілковий лідер поінформував урядовців про сучасний стан у системі соціально-трудових відносин, проблеми, які існують у трудових колективах, що турбують людей, і які гостро обговорювались під час засідання Президії ФПУ 5 жовтня..

Підписано тристоронню Домовленість щодо підвищення розміру тарифної ставки працівника 1-го розряду

Изображение 897   10 жовтня на засіданні СПО об’єднань профспілок між керівниками сторін соціального діалогу було досягнуто домовленості щодо зміни розміру тарифної ставки робітника І-го розряду.   Відповідне рішення було ухвалене членами СПО об’єднань профспілок і за їх дорученням свій підпис під документом поставив Голова СПО об’єднань профспілок Григорій Осовий. Від роботодавців це здійснив Голова СПО роботодавців Дмитро Олійник, від влади - Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Домовленість є..

Григорій Осовий: «профспілки завжди готові підтримувати ініціативи роботодавців щодо забезпечення гідного життя людей»

Изображение 276   Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 3 жовтня взяв участь та виступив на урочистому прийомі з нагоди святкування 15-річчя найвпливовішого об’єднання українського бізнесу, соціального партнера — Федерації роботодавців України.   У діловій частині заходу, в рамках якої відбулися Засідання Ради Федерації роботодавців України та дискусія «Світ можливостей: місце України», також взяли участь топ-менеджери, власники підприємств та керівники бізнес-об’єднань, міжнародні партнери, представники профспілок та влади, середи яких,..

IMG 20170914 073950   14 вересня у рамках виконання Генугоди проведено консультації урядовців з представниками всеукраїнських профспілок, членами СПО об’єднань профспілок щодо проекту Державного бюджету України на 2018 рік.   Нарада відбулась у Кабінеті міністрів України. Відкриваючи засідання Степан Кубів - Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України підкреслив, що серед пріоритетів Держбюджету на наступний рік визначено захист національних інтересів та підвищення соціальних стандартів для населення. Урядовець повідомив,..

У КМУ відбулись консультації з профспілками щодо проекту Держбюджету на 2018 рік (2)

Колективним договорам і угодам - ефективність та соціальну спрямованність

ГР   Актуальні питання удосконалення, підвищення ефективності та конструктивності, наповнення соціальної спрямованістю соціального діалогу між профспілками та роботодавцями були  у центрі уваги учасників консультативної наради членів СПО об’єднань профспілок з обговорення законопроекту про колективні договори і угоди, що відбулась 11 вересня. Вів нараду перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови Федерації профспілок України Олександр Шубін. В заході взяли участь керівник Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання..

Утворено новий СПО об’єднань профспілок

Изображение 173  Відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди» та з метою ініціювання переговорного процесу й підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк 8 вересня 2017 року підписано Угоду про утворення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні. Угоду підписали Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерація профспілок України Григорій Осовий, Голова Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність» Анатолій Онищук, Голова Федерації профспілок..

Профспілки наполягають на обговоренні Держбюджету-2018

Изображение 164   СПО об’єднань профспілок звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з приводу розгляду проекту Держбюджету – 2018.   В рамках соціального діалогу Профспілкова сторона ініціювала розгляд проекту Державного бюджету України на 2018 рік на засіданні Національної тристоронньої соціально-економічної ради. Враховуючі, що за рішенням Комітету з питань економічного розвитку та підприємництва і Комітету з питань соціальної та гуманітарної політики Національної ради підтримана пропозиція стосовно розгляду цього питання в..

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

НЕФТЬ        Шановні друзі! Центральна Рада профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України сердечно вітає працівників і ветеранів нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозабезпечення з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!          Своєю невтомною працею ви повсякчас показуєте приклади високого професіоналізму, відповідальності, витримки і відданості своїй справі – випускати якісне пальне. Впевнені, що тимчасові труднощі будуть подолані і, об’єднавши зусилля працівників, роботодавців і профспілкових..

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Угоді про створення СПО – креативний зміст та соціальне наповнення

СПО   Актуальні питання активного й ефективного захисту законних прав та інтересів людини праці, що мають знайти відображення в Угоді про утворення СПО репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, обговорили під час наради 1 серпня керівники репрезентативних об’єднань профспілок. Вів нараду Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий. У жвавій, гострій та конструктивній дискусії навколо пропозицій до проекту Угоди взяли участь голова Конфедерації вільних..
Архiв
<< < Жовтень 2017 > >>