1443178528 ntser

5 лютого Президія Національної тристоронньої соціально-економічної ради (НТСЕР) на своєму засіданні, яке відбулось у приміщенні Міністерства соціальної політики України, розглянула питання:

 

- щодо змін у складі Наглядової ради Програми Гідної праці МОП для України на 2016-2019 роки;

- про заходи з виконання рекомендацій „круглого столу" на тему: «Соціальний діалог як інструмент взаємодії громадянського суспільства і держави», схвалених рішенням Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення від 15.11.2017 р.;

- щодо підготовки нової редакції Національної стратегії Тристороннього співробітництва з протидії ВІЛ/СНІДу у сфері праці на 2018-2020 роки тощо.

Також обговорено питання про атестацію лабораторій підприємств, які проводять дослідження санітарно-гігієнічних факторів і умов праці на виробництві.

У рамках підготовки до чергового засідання НТСЕР Сторони надали свої пропозицій стосовно дати його проведення та проекту порядку денного.

Профспілковою стороною запропоновано провести чергове засідання Національної ради у період наприкінці лютого – початку березня 2018 р. та розглянути питання забезпечення збереження та розвитку трудового потенціалу України, про пріоритетні напрями діяльності Національної ради на 2018-2020 роки.

У засіданні Президії НТСР взяв участь заступник Співголови Національної ради від профспілкової сторони, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін.

 

Прес-центр ФПУ