photogallery 1

 

Сьогодні, відкриваючі засідання Кабінету Міністрів України, на самому початку свого вступного слова Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поінформував членів Уряду про зустріч з лідерами профспілок, що відбулась у нього напередодні.

 

У своїй промові він зазначив, що вчора в рамках Уряду ми провели достатньо продуктивну серйозну тригодинну зустріч з українськими профспілками і роботодавцями. Три години в цій залі ми говорили про проблеми, про шляхи вирішення проблем, аналізували ситуацію. Я радий тому, що в багатьох питаннях ми є однодумцями. І фактично все те, що ми вчора обговорювали, стосувалося конкретно питання економіки (розвитку національної економіки) і як досягнення національної економіки інвестувати в якість життя українських громадян.

- Я говорив про це і зараз хочу підкреслити, - сказав Прем’єр-міністр, - що перед нами стоять два ключових завдання: з одного боку – щоб українці жили достойно; з іншого боку – щоб Україна зайняла гідне місце в світі. І головне, що ми можемо це зробити. Ключем до цих успіхів є сильна й міцна економіка.

Наприкінці свого виступу В.Гройсман підкреслив:

«Я наголошую на тому, що разом ми можемо зробити Україну сильною. І найголовніше – відповідально ставитися до того, що ми обіцяємо. Наш пріоритет – створення нових підприємств. Нехай утворюються нові підприємці, створюються нові робочі місця, легалізується заробітна плата, економіка стає сильнішою і Україна стає сильнішою. Я ще раз звертаюся сьогодні до міністрів, проаналізувати в сфері вашої компетенції, які проблеми, які регуляції, які служби заважають працювати бізнесу, чесному та легальному бізнесу. Я пообіцяв, що ми вийдемо з цією ініціативою – сьогодні ця обіцянка виконана. Я глибоко переконаний у тому, що ми зможемо спільно з Парламентом і Президентом ухвалити ці рішення і законом захистити український бізнес».

 

Прес-центр ФПУ

За матеріалами Урядового порталу