НА ЧАСІ. Попереджувальна акція протесту профспілок відбулася в Ужгороді

--26 В Ужгороді відбулася масова попереджувальна акція протесту профспілок, яка проходила у формі маніфестації, включаючи пікетування Закарпатського окружного адміністративного суду, та проведення мітингу біля будівлі обласної ради профспілок та облдержадміністрації. Її мета – захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на площі Народній, 5 в м. Ужгороді. В акції взяли участь понад 2 тисячі членів профспілок. Підтримати профспілки Закарпаття в..

Покладемо край рейдерству стосовно профспілок!

--28   На засіданні Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, який взяв участь у його роботі, вніс пропозицію щодо необхідності розгляду на черговому засіданні Комітету питання про врегулювання правового статусу майна професійних спілок України.   Як відомо, дане питання продовж багатьох років знаходиться у невизначеному стані. Існують протиріччя у нормативно-правовій..

16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді

P1160780   У Закарпатській облпрофраді відбулася прес-конференція для журналістів національних та місцевих ЗМІ на тему: «16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді: захист соціально-економічних прав працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на пл. Народній, 5». Виступаючи перед журналістами, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько наголосив, що мета акції – захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на..

АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!

БУД      Відповідно до рішення Ради Федерації профспілок України,  закріпленого 29 березня цього року в її Постанові «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», 16 травня в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська попереджувальна акція протесту профспілок. Вона буде проходити у формі маніфестації, включаючи пікетування Закарпатського окружного суду, проведення мітингу біля будівлі обласної ради профспілок та облдержадміністрації.   В цьому заході солідарності та рішучості відстояти законні права та..

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!

--18 Сьогодні, 16 травня, відповідно до рішення Ради Федерації профспілок України,  закріпленого у Постанові «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», в Ужгороді відбувається Всеукраїнська попереджувальна акція протесту профспілок.   Вона проходить у формі маніфестації, включаючи пікетування Закарпатського окружного суду, проведення мітингу біля будівлі обласної ради профспілок та облдержадміністрації.   В цьому заході солідарності та рішучості відстояти законні права та інтереси членів професійних спілок, всіх людей..

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ. Негайно зупинити наступ на права профспілок!

МАЙ   Порушення прав профспілок з боку влади та роботодавців набуває системного характеру і ця проблема вимагає негайного вирішення. Про це заявили учасники прес-конференції «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», що відбулась 11 травня в інформаційної агенції УНІАН.  В прес-конференції взяли участь  Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Євген Драп'ятий, голова Закарпатської обласної ради профспілок Володимир Фленько, голова Полтавської обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних..

Голова ФПУ Григорій Осовий провів скайп-конференцію щодо Всеукраїнської попереджувальної акції протесту

СЕЛ Згідно з рішенням Ради Федерації профспілок України, 16 травня в Ужгороді має відбутися Всеукраїнська  попереджувальна солідарна акція протесту «За права людини праці, за права профспілок в Україні». У цьому заході на підтримку Закарпатської обласної ради профспілок у її боротьбі проти наступу на її майнові права, за відстоювання прав всіх профспілкових організації країни,  будуть брати участь керівництво та представники Федерації профспілок України, її членських організацій з..
Архiв