Відстояти законні інтереси на профспілкове майно

фемида   Ще один конфлікт, який переростає в непримиренне протистояння між Федерацією профспілок Хмельницької області та Хмельницькою міською радою набирає обертів. Предметом розбрату, як вже не дивно, стало профспілкове майно, а саме  3-х поверхова будівля що є прибудовою до будівлі гуртожитку профспілкових курсів по вул. Соборна, 55 у м. Хмельницькому. Судові спори щодо профспілкового майна були зініційовані зацікавленою особою, колишнім орендарем площ їдальні-– Колективним підприємством «Їдальня № 33»..

Григорій Осовий: «Влада посилює наступ на майнові права профспілок»

photo Ми обурені діями органів прокуратури Полтавської області, які силоміць виставляють серед зими працівників обласної ради і комітетів профспілок з Будинку спілок, який свого часу було збудовано за кошти членів профспілок. За попередньої злочинної влади під адміністративним тиском суди неправомірно, всупереч Конституції і законів України приймали рішення про визнання профспілкових об’єктів державною власністю. Прикро, але нажаль, нинішня влада йде стопами попередників, замість того, щоб відновити справедливість і..

Доки триватиме судова вакханалія у Закарпатті?

11863287 763044103805722 1569497906918651145 n   Конфлікт між Закарпатською облпрофрадою і Закарпатським окружним адміністративним судом продовжується. Незважаючи на те, що минулого тижня першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим дано доручення Фонду Державного майна України спільно з юридичною службою Кабміну та профспілками запропонувати шляхи реалізації відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.03.2017р. №221-р щодо будівлі в м. Ужгороді на пл. Народній, 5, Закарпатський окружний адміністративний суд, не чекаючи виконання цього..

Президія ФПУ - на підтримку Закарпатської облпрофради

images   Президія ФПУ на своєму останньому минулого року засіданні, розглянула звернення Закарпатської обласної ради професійних спілок щодо збереження майнових прав на Будинок профспілок у м. Ужгороді, підтримала його і постановила: - звернутися керівництву ФПУ до Прем'єр-міністра України В.Гройсмана щодо скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 №221-р «Про передачу частини будівлі у м. Ужгороді до сфери управління Державної судової адміністрації».   Відповідний лист був підготований та від імені Голови..
Архiв