Підвищено розміри посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування

grn-640x360 146217277465-e1478248581898   Кабінет Міністрів сьогодні вніс зміни в додатки 48–55 до своєї постанови від 09.03.2006 № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”. Як відомо, відповідно до Закону України „Про державну службу” від 10 грудня 2015 року № 889-VIII було підвищено посадові оклади державних службовців. При цьому посадові оклади працівників органів місцевого самоврядування залишилися без..

Урядом урегульовано питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя і працівників Національної школи суддів України

6757674 Кабінет Міністрів на своєму засіданні прийняв постанову „Деякі питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя”. Мінсоцполітики розробило проект акта на виконання Закону України від 02.06.2016 № 1402-VIII „Про судоустрій і статус суддів” і відповідних доручень Кабінету Міністрів України. Зокрема, зазначеним Законом встановлено, що схема посадових окладів державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя затверджується Кабінетом Міністрів України за поданням Державної судової..

Прожитковий мінімум у цінах квітня 2017 року

65757   Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах квітня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 2862 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3280 грн), для дітей віком до 6 років – 2753 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3343 грн, для працездатних осіб – 2956 грн..

Володимир Саєнко: Трудове законодавство. Жити за старим, чи запроваджувати сучасне?

WO2I2909 1   Спільний представницький орган профспілкових об’єднань 17 травня розглянув підсумки роботи над проектом Трудового кодексу України.   Робота над Кодексом була тривалою, проведено 38 засідань робочої групи, десятки консультацій, круглих столів. Підготовлено редакцію, яка дозволить ефективно захищати права людей. Проект успішно пройшов правову експертизу фахівців Міжнародної організації праці на предмет відповідності вимогам європейського та міжнародного права. 75 зі 112 профспілкових пропозицій до нової редакції Кодексу було враховано..

Про основні показники зі сплати єдиного соціального внеску у І кварталі 2017 року

calcu4       За даними Державної фіскальної служби України (додається) середньооблікова чисельність застрахованих осіб на 1 квітня ц.р. зменшилась порівняно із початком року на 167 501 одиницю або на 1,6% та становила  10 611 515 одиниць. Кількість платників єдиного внеску (юр. та фіз. особи) навпаки –  зросла на 89 835 осіб або на 2,2% та становила 4 023 082 особи. Зростає загальна сума доходів – порівняно із І кварталом минулого..

Інформація щодо виплати пенсій та соціального забезпечення українським громадянам з числа внутрішньо переміщених осіб