ФПУ проти підвищення ціни на газ!

заванта     «Забезпечити встановлення цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги з урахуванням доходів населення, не допускати погіршення рівня життя» - з такою вимогою пройшли профспілкові акції у 2016-2017 роках. Уряд дослухався до профспілок та прийняв рішення про відтермінування підвищення ціни на газ для населення. Наразі тривають переговори представників Уряду з МВФ у тому числі і щодо узгодження цього питання. МВФ вважає українську ціну на газ заниженою..

Звернення Президії Федерації профспілок України з нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з бідністю

326846 1   Міжнародний день боротьби за ліквідацію бідності щорічно відзначається з 1993 року, після прийняття Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 22 грудня 1992 року резолюції 47/196, яка оголосила 17 жовтня Міжнародним днем боротьби за ліквідацію бідності і закликала всі держави присвячувати цей День пропаганді і проведенню заходів, пов'язаних з ліквідацією злиднів та бідності.   Викорінення бідності, боротьба з нерівністю та захист прав кожної людини є першочерговим завданням Цілей..

Інформація про профспілкову оцінку виконання Програми Гідної праці МОП для України на період 2016–2019 років