2013 108 002

 

У Верховній Раді України на розгляді знаходиться проект Закону України "Про внесення змін до розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів індустрії програмної продукції" (реєстр. №2063), який є важливим для розвитку індустрії інформаційних технологій та програмної продукції.

З метою забезпечення комплексного підходу до вироблення позиції ФПУ з питань пільгового оподаткування та сплати єдиного соціального внеску Федерація профспілок України провела обговорення даного проекту, яке пройшло під головуванням заступника Голови ФПУ Кондрюка С.М. 23 травня ц.р.

Участь у заході взяли Голова Ради профспілки працівників індустрії інформаційних технологій Гнатюк А.О. разом із фахівцем даної профспілки,    фахівці структурних підрозділів апарату ФПУ та членських організацій.

Під час заходу представниками Профспілки працівників індустрії інформаційних технологій було висвітлено аргументовану позицію щодо важливості надання пільг для суб'єктів індустрії інформаційних технологій та програмної продукції.

В результаті бурхливого обговорення учасниками було знайдено спільні точки дотику щодо розв'язання суспільно важливих проблем сучасності.

За підсумками наради напрацьовуються відповідні пропозиції, які в подальшому буде направлено до Верховної Ради України.

 

 

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту

 

 

2013 108 001

 

2013 108 005

 

2013 108 004

 

2013 108 006