Профспілки за прискорення підвищення зарплат педагогам

77c6322b3c1fd30c24905890fbeae97a L

ФПУ наполягає на підвищенні заробітної плати педпрацівникам дошкільної, позашкільної, профтехосвіти, вищої освіти та інших закладів і установ освіти, а також науково-педагогічних працівників.

З метою реалізації пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 22.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» відповідно до якого Міністерству освіти і науки разом з Міністерством фінансів доручено за підсумками виконання Державного бюджету України за перше півріччя 2018 року розглянути питання щодо підвищення з 1 вересня 2018 року оплати праці інших категорій педагогічних та науково-педагогічних працівників, Федерація профспілок України направила відповідне звернення до Кабінету Міністрів України з проханням прискорити прийняття рішення про підвищення розмірів посадових окладів та ставок заробітної плати педагогічних працівників комунальних закладів і установ освіти, а також науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої та професійно-технічної освіти з 1 вересня 2018 року.

Департамент

з питань бюджету та оплати праці

Архiв
<< < Листопад 2018 > >>