mogut-podnyat-zarplatu

За результатами опрацювання проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» (реєстр. № 3000) фахівцями ФПУ сформовано постатейні профспілкові пропозиції та зауваження до вказаного проекту щодо посилення його соціальної складової (додаються).

Голова ФПУ Ю.М. Кулик вже звернувся до народного депутата України, представника ФПУ у Верховній Раді України О.М. Стояна з проханням підтримати та внести до Комітету Верховної Ради України з питань бюджету зазначені пропозиції.

Членським організаціям ФПУ рекомендуємо покласти додані пропозиції в основу звернень до народних депутатів, з якими співпрацює окрема профспілка, профоб’єднання, з проханням внести їх на розгляд Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Слід зазначити, що відповідно до постанови Верховної Ради України «Про особливості процедури розгляду і прийняття проекту Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік» (від 19.12.2013 № 717-VII) формування пропозицій до проекту закону і подання їх Комітету з питань бюджету здійснюється не пізніше 8 січня 2014 року (пропозиції, що надійдуть після 8 січня 2014 року, Комітетом з питань бюджету не розглядаються). Розгляд проекту закону з пропозиціями Комітету з питань бюджету та прийняття його в цілому передбачається 16 січня 2014 року.

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту апарату ФПУ