IMG 3452

 

 

ФПУ разом з всеукраїнськими профспілками бюджетної сфери зустрілися 16 квітня ц.р. для обговорення нагальних проблем бюджетних галузей в контексті запроваджених Урядом антикризових заходів та законодавчих ініціатив внесених на розгляд Верховної Ради України протягом останніх десяти днів, а саме: проекти Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень соціальної політики)» (реєстр. № 4648 від 07.04.2014) та “Про забезпечення узгодженої політики оплати праці в бюджетній сфері (щодо визначення Кабінету Міністрів України єдиним органом регулювання оплати праці у бюджетній сфері)” (реєстр. № 4702 від 14.04.2014).

За результатами зустрічі узгодили подальші спільні дії для мінімізації негативних наслідків запроваджених заходів та упередження загроз погіршення становища трудящих при продовженні тенденції «жорсткої економії за рахунок бюджетників».

Під час зустрічі значна увага приділялася питанню реформування оплати праці у бюджетній сфері в рамках напрацювання профспілкових пропозицій до Концепції реформування оплати праці.

 

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту апарату ФПУ

 

IMG 3477 123

 

IMG 3495

 

 

IMG 3559

 

IMG 3592