obgovor

Федерацією професійних спілок України у другій половині лютого поточного року заплановано проведення серії заходів, присвячених відзначенню Всесвітнього Дня соціальної справедливості.

В рамках відзначення цієї події, Федерація профспілок України спільно з Держспоживінспекцією України організовує проведення круглого столу на тему: «Державний і громадський контроль за додержанням законодавства з питань захисту прав споживачів та його вдосконалення». Вказаний захід стане першим із серії спільних публічних заходів, присвячених виконанню та реалізації положень Меморандуму про співробітництво між Федерацією профспілок України та Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів і завдань, визначених Планом спільних дій на 2013 рік.

Мета заходу – визначення позицій зацікавлених сторін щодо державного і громадського контролю у сфері захисту прав споживачів, додержання вимог законодавства з питань захисту прав споживачів та його вдосконалення, налагодження співпраці з громадськістю на регіональному рівні, зокрема організація спільних дій та заходів територіальних органів Держспоживінспекції України та профспілкових об`єднань.

Круглий стіл відбудеться 26 лютого 2013 року об 11.00 за адресою: вул. Хрещатик, 16, Київська міська Рада профспілок, 2 й поверх, конференц-зал.

До участі в обговоренні запропонованих питань запрошено представників профспілок, територіальних органів Держспоживінспекції, центральних органів виконавчої влади, громадських, наукових, торгових та інших організацій.

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту