99999999

З метою гарантованого забезпечення споживачів електричною енергією та природним газом необхідного обсягу для найважливіших потреб, особливо в опалювальний період 2014-2015 рр., належного та вчасного надання роз’яснень споживачам електричної енергії та природного газу з усіх невідкладних питань, усунення нестандартних та непередбачуваних ситуацій, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, зобовязала керівників електропередавальних організацій, газотранспортних та газорозподільних підприємств невідкладно створити та забезпечити цілодобову роботу антикризових енергетичних штабів оперативного реагування (у кожному структурному підрозділі – РЕМ, РП, Філія, Управління тощо).

Головними завданнями антикризових енергетичних штабів оперативного реагування мають бути: захист прав споживачів електричної енергії та природного газу, допомога та консультування споживачів з приводу підключення опалювального устаткування, термінове вирішення усіх питань щодо видачі технічних умов, реалізації проектів переведення з газового опалення на електричне тощо.

НКРЕ взято під особливий контроль стан та якість виконання вищевказаного завдання.

Додаток: лист НКРЕ від 08.08.2014 № 4788\26\47-14

Департамент бюджетної політики та соціального захисту

(з використанням матеріалів сайту НКРЕ)