Probyttya-Trendu-Stratehiya-Foreks-300x225

На виконання пункту 391 Плану заходів з імплементації угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на 2014-2017 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.09.2014 № 847-р, Мінсоцполітики України було розпочато роботу з підготовки проекту Стратегії подолання бідності.

В рамках участі профспілок у роботі Міжвідомчої Робочої групи з підготовки проекту Стратегії подолання бідності, СПО об’єднань профспілок 15 січня 2015 року надіслав до Мінсоцполітики України напрацьовані пропозиції до зазначеного проекту Стратегії.

Мінсоцполітики України підготовлено узагальнений проект Стратегії подолання бідності та надіслано до СПО об’єднань профспілок (додається).

У разі наявності зауважень та пропозицій до проекту Стратегії подолання бідності, просимо надіслати їх до 17 лютого 2015 року департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додаток:

Проект Стратегії подолання бідності.

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту