1385496565 pf

 

 

20 лютого ц.р. відбулися установчі збори для формування складу Громадської ради при Пенсійному фонді України.

Під час засідання було заслухано інформацію щодо проведеної роботи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Пенсійному фонді України, про роботу Громадської ради попереднього скликання та обрано новий склад Громадської ради в кількості 26 чол.

Слід зазначити, що до складу Громадської ради були обрані Кубраченко Анатолій Володимирович – Голова Профспілки машинобудівників та приладобудівників України, Стародуб Микола Михайлович Голова Профспілки працівників зв’язку України, Денісова Оксана Василівна – головний спеціаліст Управління з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення апарату Федерації профспілок України.

Новим складом Громадської ради було проведено перше засідання, на якому обрано Голову Громадської ради при Пенсійному фонді України - Третьякову Галину Миколаївну, Генерального директора Української Федерації Убезпечення.

Крім того, було обрано заступників голови та секретаря Громадської ради, а також створено робочу групу по опрацюванню проекту Положення про Громадську раду, яке буде затверджено на наступному засіданні.

 

Управління з питань соціального страхування

та пенсійного забезпечення апарату ФПУ