1350553193 empty-pockets

 

 

Антисоціальна політика Уряду призвела до значного зростання рівня бідності (за даними експертів Інституту демографії та соціальних досліджень – у 1,5 рази та становить 30%).

Уряд, замість проведення ефективних реформ в соціально-економічній сфері з метою стабілізації роботи підприємств, пошуку ефективних засобів наповнення державного бюджету та боротьби з корупцією, проводить агресивну політику жорсткої економії та «затягування» пасків, беручи антинародні зобов’язання задля отримання від Міжнародного валютного фонду кредитів, за які надалі доведеться розплачуватися пересічним українцям зниженням рівня життя.

Про необхідність боротьби з корупцією наголошувалося учасниками засідання Президії ФПУ, яке відбулося 2 квітня 2015 року, під час обговорення проекту Постанови Президії ФПУ «Про дії Федерації профспілок України в умовах багатократного стрімкого підвищення цін і тарифів та катастрофічного падіння рівня життя населення».

За результатами обговорення, з метою посилення боротьби з корупцією було вирішено доповнити постанову пунктом наступного змісту:

«Посилити боротьбу з проявами корупції у вищих ешелонах влади з метою унеможливлення розкрадання коштів на державному, регіональному та місцевому рівнях органах влади.

Надіслати звернення голів Всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б.»


 

Департамент бюджетної політики та соціального захисту