ком1

 

27 квітня 2015 року в Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення за участі народних депутатів України, представників центральних органів виконавчої влади, депутатських фракцій і груп, комітетів Верховної Ради України, соціальних партнерів та науковців відбулося засідання членів Робочої групи для збору, аналізу та здійснення контролю виконання рішень Верховної Ради України з питання обґрунтованості підняття цін (тарифів) на енергоносії та комунальні послуги, роботи нової системи призначення житлових субсидій.

За результатами обговорення питання роботи нової системи призначення житлових субсидій, з метою забезпечення охопленням державною підтримкою громадян та вирішенням питань щодо удосконалення механізму призначення житлових субсидій було надано рекомендації центральним органам виконавчої влади щодо необхідності внесення змін до Порядку надання житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2015 № 106.

 Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення поінформував СПО об’єднань профспілок щодо результатів засідання та рекомендацій, наданих центральним органам виконавчої влади (додаються).

 

Додатки:

1. Лист Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення від 29.04.2015 № 04-34\13-107025.

2. Витяг з проколу від 27.04.2015 № 1 засідання Робочої групи для збору, аналізу та здійснення контролю виконання рішень Верховної Ради України з питання обґрунтованості підняття цін (тарифів) на енергоносії та комунальні послуги, роботи нової системи призначення житлових субсидій.

 

                           

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту