IMG 4519

 

Система управління майновим комплексом профспілок потребує змін та осучаснення, - такою була спільна думка учасників розширеної наради з питань стратегії розвитку підприємств ПрАТ «Укрпрофоздоровниці», що відбулась 24 листопада ц.р.


Відкрив її заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, який поінформував про своє бачення шляхів подальшого розвитку діяльності лікувально-оздоровчих закладів профспілок та висловив упевненість в тому, що наявний потенціал санаторіїв «Укрпрофоздоровниці» допоки використовується не у повній мірі. На його переконання, робота санаторно-курортних підприємств має бути не тільки рентабельної, але й прибутковою, адже, коли підприємство працює з прибутком, воно здатне виконувати й соціальні функції.

 

IMG 4527

 

Що цьому заважає і які шляхи виходу із ситуації – саме цьому була присвячена дискусія, в якій взяли участь голова наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Олексій Романюк, голова правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Микола Субота, представники та фахівці дочірніх підприємств «Укрпрофоздоровниці».

 

IMG 4531

 

Під час розмови пропонувалося запровадити нові, більш сучасні та прогресивні методи роботи з клієнтами санаторно-курортних закладів, а також зробити роботу підприємств більш прозорою та централізованою. Для цього працюватиме спеціальна група, яка після проведення ретельної інспекції результатів діяльності того чи іншого підприємства за певний період, зробить фаховий висновок щодо подальших перспектив його діяльності, а також у разі потреби запропонує дорожню карту і шляхи його подальшого розвитку.

 

IMG 4528

 

Прес-центр ФПУ