telefon111 144715420540

 

У травні місяці 2015 року Урядом України затверджено новий порядок призначення житлових субсидій населенню.

Проте, в порядку призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг є проблемні питання, зокрема, із затримкою по три-чотири місяці із оформленням субсидій.

СПО об’єднань профспілок зверталося до Державної фіскальної служби України з проханням сприяти прискоренню видачі довідок про доходи фізичних осіб з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків на запити територіальних управлінь праці та соціального захисту.

За повідомленням Державної фіскальної служби України з 20 листопада 2015 року для громадян України запроваджено новий електронний сервіс «Інформування громадян про результати обробки файлів-запитів щодо доходів фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, що надходять від підрозділів соціального захисту населення».

За його допомогою громадяни та працівники органів соціального захисту населення, вказавши реєстраційні дані фізичної особи, можуть у телефонному режимі отримати необхідну інформацію в Інформаційно-довідковому департаменті ДФС.

За отриманням інформації громадянам України необхідно звернутися за номером: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Для мешканців м.Києва є додатковий номер: (044) 454-16-13 з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

 

 

Департамент захисту соціально-економічних прав