АНАЛІЗ ПІДГОТОВКИ І ПЕРЕПІДГОТОВКИ КАДРІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ ВИХОДЯЧИ З ЦІЛЕЙ СТАЛОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ ДО 2025 РОКУ

35     Шановні колеги! Пропонуємо ознайомитися з Аналітичною довідкою робочої групи «Кадрове забезпечення та навчання для промисловості» Національного комітету з промислового розвитку: «АНАЛІЗ ПІДГОТОВКИ І ПЕРЕПІДГОТОВКИ КАДРІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ ВИХОДЯЧИ З ЦІЛЕЙ СТАЛОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ ДО 2025 РОКУ».   Департамент захисту соціально-економічних прав ФПУ

Про виконання рішення Трудового арбітражу

563c7444 updu5e0     З метою захисту конституційних прав працівників на працю, достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати СПО об’єднань профспілок у відповідності до норм Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» висунув вимоги, а в подальшому прийняв рішення про вступ у колективні трудові спори (конфлікти) на національному рівні з Кабінетом Міністром України та СПО сторони роботодавців. Вперше в історії українських правовідносин і соціального..

Чи зможуть українські мігранти працювати за кордоном легально?

74160     Протягом останніх років трудова міграція за кордон набула в Україні масового поширення. З одного боку, вона є результатом скорочення кількості робочих місць та поглиблення соціально-економічних негараздів перехідного періоду, формою самоорганізації громадян та пошуку ними шляхів виживання, а з іншого – помітним чинником впливу на соціально-економічну ситуацію в країні, рівень бідності та розшарування населення. Невідповідність вітчизняного законодавства світовим стандартам не дає змоги вирішувати значну кількість проблем трудових..

Про виконання рішення Трудового арбітражу

0c57974d67e4bd2b   З метою захисту конституційних прав працівників на працю, достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати СПО об’єднань профспілок у відповідності до норм Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» висунув вимоги, а в подальшому прийняв рішення про вступ у колективні трудові спори (конфлікти) на національному рівні з Кабінетом Міністром України та СПО сторони роботодавців. Вперше в історії українських правовідносин і соціального діалогу..

У Румунії підвищено мінімальну зарплату