НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ. Безпека праці – пріоритет для профспілок

А11   Важливі та актуальні питання забезпечення гідних умов та безпеки праці обговорили 23 травня в Києві учасники Національного форуму «Безпека праці в Україні: необхідність якісних змін для кращого захисту життя та здоров’я працівників. Через 100-річчя профспілкового досвіду – до європейських стандартів захисту». Форум відбувся згідно з розпорядженням Голови ФПУ та з нагоди 100-річчя від дня утворення технічної інспекції праці профспілок. У заході взяли участь представники Мінсоцполітики,..

ВРЯТУЮТЬ БІЛЬШЕ ЖИТТІВ

Изображение 11298 Черговий гуманітарний вантаж з США вартістю 740 тис. доларів в рамках гуманітарного проекту «Підтримка лікарень України» надійшов 22 травня до Дніпропетровської клінічної лікарні ім. Мечникова, яка всі ці останні роки допомагає пораненим в ході боїв на Донбасі українським воїнам (а їх тут пройшло через руки лікарів – членів профспілки медиків понад 2 тисячі). На кошти, зібрані нашими співвітчизниками, що живуть в США, та простими американцями..

Профспілковій Академії – 25 років

Изображение 111   18 травня Академія праці, соціальних відносин і туризму ФПУ відзначила чверть століття від дня свого заснування.     В урочистій та хвилюючий атмосфері відбулося зібрання тих, хто колись навчався та працював у стінах профспілкового вишу, отримав тут вищу освіту або пройшов підвищення кваліфікації. До ювіляра завітали колеги, випускники та поважні гості, зокрема, представники Федерації профспілок України, яка у 1993 році, на зорі нашої незалежності, заснувала цей вищий..

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!

--18 16 травня відповідно до рішення Ради Федерації профспілок України,  закріпленого у Постанові «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», в Ужгороді відбулась Всеукраїнська попереджувальна акція протесту профспілок.   В цьому заході солідарності та рішучості відстояти законні права та інтереси членів професійних спілок, всіх людей праці взяли участь представники багатьох всеукраїнських галузевих профспілкових організацій та територіальних профоб’єднань.   --19   В акції взяли..

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ. Негайно зупинити наступ на права профспілок!

МАЙ   Порушення прав профспілок з боку влади та роботодавців набуває системного характеру і ця проблема вимагає негайного вирішення. Про це заявили учасники прес-конференції «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», що відбулась 11 травня в інформаційної агенції УНІАН.  В прес-конференції взяли участь  Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Євген Драп'ятий, голова Закарпатської обласної ради профспілок Володимир Фленько, голова Полтавської обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних..

За ініціативи профспілкової сторони відбулись консультації щодо прогнозу основних макроекономічних показників на 2019-2021 роки

АА   В рамках переговорного процесу з напрацювання проекту Генеральної угоди на новий строк за ініціативи профспілкової сторони 8 травня ц.р. відбулися консультації щодо формування прогнозу основних макроекономічних показників на 2019-2021 роки за участі Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок, заступника Голови ФПУ Шубіна О.О., Першого заступника Міністра соціальної політики України Крентовської О.П., директора Департаменту економічної стратегії та макроекономічного прогнозування Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Горшкової..

Відбулась консультативна зустріч представників СПО об’єднань профспілок з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою

Б          На виконання рішення СПО об’єднань профспілок з метою врегулювання питань оплати праці для працівників бюджетної сфери в проекті Генеральної угоди на новий строк 5 травня 2018 року відбулася консультативна зустріч представників СПО об’єднань профспілок з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою. У зустрічі взяли участь перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови Федерації профспілок України Олександр Шубін, заступник Голови СПО..

Голова ФПУ Григорій Осовий підписав спільне звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо прискорення розвитку вітчизняної промисловості

А   Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах, голова Федерації роботодавців України Дмитро Олійник звернулись з листом до Прем’єр-міністра України, голови Національного комітету з промислового розвитку Володимира Гройсмана.   Перш за все, вони від імені своїх організацій висловили вдячність за особисту підтримку пропозицій громадських організацій бізнесу та профспілок щодо прискорення розвитку промисловості країни.   «Підприємницька спільнота, роботодавці, промисловці та профспілки України позитивно..

ПЕРШОТРАВЕНЬ У КИЄВІ

IMG 7186     Сьогодні зранку було перекрито вулицю Хрещатик, і центр Києва заповнили профспілкові активісти Київської міської ради профспілок, представники всеукраїнських профспілок, спілчани, які приїхали з Черкащини і Київської області, а також активісти Соціал-демократичної партії та Партії Зелених до яких приєдналися небайдужі кияни.   IMG 7337   Сформовані колони урочисто пройшли ходою до Європейської площі скандуючи: «Роботу, зарплату, гідне життя!», а також гасла спрямовані на соціальний..

ФОТОРЕПОРТАЖ: День праці - 1 травня

IMG 7135 IMG 7174 IMG 7186 IMG 7208 IMG 7267 IMG 7318 IMG 7323 IMG 7331 IMG 7337 IMG 7397 IMG 7429 IMG 7463

Більше статей...

1. Голова ФПУ Григорій Осовий взяв участь у церемонії покладання квітів на Алеї загиблим на виробництві
  2. Захищене і здорове покоління. До дня охорони праці в Україні
  3. Естафета поколінь з нагоди Всесвітнього дня охорони праці та 100-річчя з дня утворення технічної інспекції праці профспілок
  4. ПЛЕНУМ ЦР ПРОФСПІЛКИ. Відповідати вимогам часу, надіям та очікуванням людей праці
  5. Керівникам територіальних профоб’єднань!
  6. ГАРЯЧА ТЕМА. В Ужгороді здійснено спробу рейдерського захоплення Будинку профспілок!
  7. ПЛЕНУМ ЦК. Бути в авангарді боротьби за законні права працівників галузі
  8. Урядом схвалено проект Указу Президента України „Про День професійних спілок України”
  9. ПЛЕНУМ ЦК. Реформування системи охорони здоров’я вимагає посилення соціально-економічного захисту працівників
  10. ФПУ – Державна служба зайнятості: спільна мета – захист законних прав та інтересів людини праці
  11. Руки геть від профспілкової власності!
Архiв
<< < Травень 2018 > >>