Григорій Осовий: «Нам треба спільно вирішувати питання створення гідних та безпечних умов праці»

КАБ   Порушення прав людини в сфері праці в Україні призвело до того, що цього року нашу державу в цьому контексті будуть слухати на Генеральної конференції Міжнародної організації праці у червні цього року. Уряд буде звітувати з питання порушення Конвенцій МОП стосовно обмежень доступу інспекторів праці до робочих місць. Про це заявив Голова СПО об’єднань профспілок, голова ФПУ Григорій Осовий у виступі на засіданні Уряду 24 травня...

«Плюси» та «мінуси» Пенсійної реформи: точка зору профспілок

Изображение 077   Одним з необхідних кроків для стимулювання збільшення надходжень до Пенсійного фонду є зростання зарплати, - на цьому наголосив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий під час прес-конференції, що відбулась сьогодні у ІА «УНІАН».   Серед факторів, що також сприяти реформуванню пенсійної системи в Україні, Голова ФПУ назвав розширення сфери зайнятості для населення та збільшення розміру сплати єдиного соціального внеску. Учасники прес-конференції дали профспілкову оцінку презентованої..

Нафтовики пікетують офіс «Укрнафти»

P5171398   «Ні розвалу і скороченням та беззаконню в «Укрнафті»! Президенте України зупиніть ліквідацію нафтогазових підприємств! Українську сировину ‑ нафтопереробним заводам! «Акціонери Укрнафти захистіть нафтовиків, які захищають ваші інвестиції!» ‑ під такими гаслами представники Профспілки працівників нафтової і газової промисловості України 18 травня ц.р. вийшли на акцію протесту до головного офісу Публічного акціонерного товариства «Укрнафта». Підтримали законні вимоги своїх спілчан голова Укргазпрофспілки Володимир Дмитришин і заступник голови..

Прем'єр-міністр представив урядовий проект пенсійної реформи (Презентація)

www.kmu.gov.ua   Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Уряду 17 травня представив основні положення проекту закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій», який формує засади запропонованої Урядом пенсійної реформи та, в разі ухвалення українським Парламентом, дозволяє вже з 1 жовтня 2017 року підвищити пенсії 9 млн українським пенсіонерам. У ході презентації, Глава Уряду відзначив, що завданням Кабінету Міністрів був і залишається розвиток національної економіки та можливість віддати..

У ЧЕРКАСАХ СТРАЙКУЮТЬ ЕНЕРГЕТИКИ

5       У м. Черкасах та Черкаській області склалася надзвичайна ситуація навколо роботи ПАТ «Черкасиобленерго», на якому протягом 4-х місяців поточного року, не виплачується заробітна плата працівникам. Станом на 1 травня 2017 року сума боргу складає близько 95 млн. грн. Персонал не отримує заробітної плати із січня 2017р. Крім того відсутні матеріали, пальне, спецодяг та інше для виконання ремонтних робіт в діючих електроустановках.   1465828861..

<div class=

Працівники «АрселорМіттал Кривий Ріг» вимагають підвищення зарплати

018 11   За інформацією трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України стало відомо, що у четвер, 11-го травня, поруч з центральними прохідними ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» відбувся мітинг працівників підприємства, учасники якого виступили з вимогою невідкладного підвищення заробітної плати. Після завершення мітингу учасники озвучили свої вимоги безпосередньо перед вищим керівництвом ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Голова профкому ПМГУ Юрій Бобченко прокоментував ситуацію що склалася та зазначив, що заробітної плати..

14 травня – День матері

i467     Мати, мама, матуся, неня – такими високими словами величаємо жінку – матір. Кожного, від немовляти і до глибокої старості, її образ супроводжує через ціле життя. Мама – перше слово, вимовлене дитиною. В ньому захована неосяжна любов, зворушлива ніжність і турбота матері про своїх дітей. Мама – одна з найдорожчих у світі, людина, яка завжди буде в твоєму серці. Мама – жінка, яка завжди тебе пробачає.  Саме..

Требования горняков считаем справедливыми

КЖРК   Трудовые коллективы четырёх шахт  ПАО «Криворожский железорудный комбинат» (КЖРК) приостановили свою работу, выдвинув справедливые требования о повышении заработной платы. На такие действия работников толкнула невозможность добиться справедливой оплаты труда путём социального диалога с работодателем в правовом поле Украины.             Вознаграждение за тяжёлый труд горняков не только не позволяет им нормально жить, но и покрывать необходимые затраты в условиях постоянного роста цен и тарифов на ЖКХ. Недовольство..

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

peremoha     8 – 9 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення і 72-га річниця Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! У ці травневі дні ми вшановуємо мужність і нескореність українського народу і його гідний внесок у боротьбі з нацизмом, поминаємо загиблих воїнів і жертв війни.     Шановні ветерани!   Ваш безсмертний подвиг вписаний в історію народів світу, став прикладом стійкості, незламності, прагнення до перемоги. Ви захистили європейську цивілізацію від..

ПЕРШОТРАВЕНЬ У КИЄВІ

IMG 0699   Сьогодні зранку було перекрито вулицю Хрещатик, і центр Києва заповнили профспілкові активісти Київської міської ради профспілок, представники всеукраїнських профспілок, регіональних профоб’єднань Федерації профспілок України і активісти Соціал-демократичної партії до яких приєдналися небайдужі кияни.   Сформовані колони урочисто пройшли ходою до Європейської площі скандуючи: «Роботу, зарплату, гідне життя!», "Першотраню бути!", "За мир, працю, справедливість!", а також гасла спрямовані на соціальний захист трудівників, молоді і пенсіонерів, за права..
Архiв
<< < Травень 2017 > >>