peremoha

8 – 9 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення і 72-га річниця Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! У ці травневі дні ми вшановуємо мужність і нескореність українського народу і його гідний внесок у боротьбі з нацизмом, поминаємо загиблих воїнів і жертв війни.

Шановні ветерани!

Ваш безсмертний подвиг вписаний в історію народів світу, став прикладом стійкості, незламності, прагнення до перемоги. Ви захистили європейську цивілізацію від поневолення, навязування хибних стереотипів та ідеології.

Саме ви змінили хід історії. Завдяки вам на європейському континенті зберігається баланс сил. І ваші внуки і правнуки вдячні вам за самопожертву і приклад любові до Батьківщини. Пишаємося нашими захисниками, які нині в нелегких умовах бойових дій із зброєю в руках боронять незалежність української держави.

Зичимо всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та віри у славне майбутнє України. Нехай на рідній землі панує мир, спокій, добро та взаєморозуміння, а в наших домівках завжди буде затишок, тепло і достаток!

Памятаємо. Перемагаємо!

Голова ФПУ                                           Григорій ОСОВИЙ