Изображение 187

 

27 жовтня в Одесі, на базі ДП "Клінічний санаторій ім. Пирогова" (курорт Куяльник) відбулось спільне засідання Наглядової ради і Правління ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця".

 

На засіданні підбито підсумки фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» за 9 місяців 2017 року. За цей період підприємствами та акціонерними товариствами в системі Укрпрофоздоровниці оздоровлено 120 тисяч працівників та членів їх сімей, 8 тис. дітей і 10 тис. дітей з батьками, 7 тис. чорнобильців. У відділеннях реабілітації отримали допомогу 20 тис. хворих, 629 інвалідів – спинальників і 423 воїнів поранених під час проведення АТО.

Сукупний дохід Товариства за 9 місяців становить 875 млн. грн., де чистий прибуток склав 33 млн. грн., податків і зборів сплачено державі на суму 183 млн. грн.

На спільному засіданні прийнято рішення – Правлінню Товариства посилити контроль за виконанням планових показників прибутку та доходу «Укрпрофоздоровниці», згідно затвердженого фінансового плану.

Також розглянуто питання ліквідації заборгованості з заробітної плати в окремих оздоровницях, підвищення рівня оплати праці, залучення інвестицій для розвитку оздоровчого комплексу профспілок.

 

Изображение 242

 

Із тимчасовою втратою оздоровчої бази в Криму (санаторій ім. Бурденка) зараз гостро стоїть питання лікування та оздоровлення інвалідів-спинальників. Профільний санаторій у Слов’янську на 800 місць не в змозі забезпечити всіх бажаючих оздоровчими послугами, тому важливим на думку членів Наглядової Ради і Правління є розвиток такого відомого Одеського курорту як Куяльник, грязі якого ще з 19 століття вважаються найкращими у Європі за своїми лікувальними властивостями.

Члени Наглядової ради і Правління Укрпрофоздоровниці ознайомилися з практикою роботи поліклінічного відділення та поспілкувались із хворими, зокрема інвалідами–спинальниками, які проходять курс лікування у ДП "Клінічний санаторій ім. Пирогова".

Виходячи з реабілітаційних можливостей і динамічного розвитку санаторію ім. Пирогова в Куяльнику, на спільному засіданні було прийнято рішення про визначення його як основного в наданні оздоровчих послуг інвалідам-спинальникам та виділення додаткових коштів для поліпшення його матеріально-лікувальної бази з урахуванням потреб тих людей, які там лікуються, для яких це в багатьох випадках остання надія здолати важкий недуг. Керівництву санаторію запропоновано створити необхідні умови для залучення додаткових інвестицій, підготувати бізнес-план для подальшого його розвитку.

 

Изображение 226

 

З втратою Криму ми втратили і лікувально-оздоровчу базу для дітей у Євпаторії, тому Наглядова Рада дала згоду на відкриття у цьому ж санаторії реабілітаційного відділення для дітей з ревматичними захворюваннями у супроводі одного із батьків за профілем м'язово-скелетна реабілітація і ревматологічні захворювання і доручила Правлінню Укрпрофоздоровниці підготувати і затвердити відповідне положення про його діяльність та надати необхідну фінансову допомогу.

Розглянуто і питання про надання «Укрпрофоздоровницею» благодійної допомоги з медичної реабілітації учасникам АТО та соціально незахищеним категоріям громадян. Окреслені завдання щодо подальшої діяльності Товариства із надання реабелітаційно-лікувальних послуг громадянам.

 

Изображение 267

 

Изображение 367

 

 

Изображение 418

 

Изображение 477

 

Изображение 457

 

Изображение 493

Прес-центр ФПУ