0a5 den gosudarstvennogo flaga ukrainy depositphotos 74411291

Шановні спілчани, дорогі українці!

Щиро вітаю вас з національним святом - Днем Незалежності України!

Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави, новою точкою відліку в долі кожного українця.

Завдяки спільній, цілеспрямованій праці трудящих нам вдалося подолати труднощі становлення демократії, пройти нелегкий період економічного спаду, боротися із зовнішнім агресором, нарощувати економічний потенціал та примножувати здобутки в усіх сферах життя. Але кожен із нас усвідомлює, що проголошення 24 серпня 1991 року Незалежності є перемогою тисяч і тисяч борців за волю України, які поклали за це своє життя.

Переконаний, що попри складний період, який зараз переживає наша держава, майбутня доля України залежить від єдності та порозуміння, свідомих кроків та невтомної праці наших громадян.

Щиро зичу Вам родинного щастя, міцного здоров’я, суспільної злагоди й миру, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства.

З повагою,

Голова ФПУ                                                                                                                            Григорій Осовий