Сучасні виклики і проблеми профспілкових комунікацій розглянули на міжнародному рівні

А5  2-3 вересня 2019 року у Брюселі (Бельгія) відбулася робоча зустріч мережі профспілкових інформаційних працівників країн пострадянського простору та Південно-Східної Європи. У засіданнях взяли участь керівники інформаційних служб України, Росії, Азербайджану, Грузії, Молдови, Хорватії, Сербії, Чорногорії, Боснії та Герцеговини, Республіки Сербська. Модераторами виступили  Года Невераускайте, ВЕРС-Брюсель,  Ганна Сальнікова , МКП-ВЕРС (Москва), Самра Ковачевич, МКП-ВЕРС (Сараево),     З результатами Конгреса ЕКП, основними месаджами для комунікації учасників заходу ознайомив..

Ювілейна конференція МОП: світові лідери, працівники та роботодавці - за соціальну справедливість

А1 Женева, 14 червня. Світові лідери висловлюють рішучу підтримку МОП, чиє сторіччя відзначається на ювілейній Міжнародній конференції праці. У центрі уваги 108-й сесії МКП знаходяться майбутнє сфери праці, а також проблеми насильства і утиски на робочих місцях.   У третій день роботи сесії МКП перед її учасниками виступили глави держав і урядів Ямайки, Буркіна-Фасо і Сербії, а також прем'єр-міністр Палестинської національної адміністрації і представники роботодавців і працівників...

Виступ представника трудящих України, Голови ФПУ Григорія Осового на Міжнародній конференції праці. (Ранкове засідання 13 червня 2019 року)

А6    Шановні делегати!   Сторіччя МОП безсумнівно стане важливою віхою в сучасній історії. Участь у нинішній Конференції такої кількості глав держав і урядів свідчить про величезну роль, яку МОП грає в світі праці. Це єдина міжнародна організація, де представлені трудящі, які безпосередньо беруть участь у виробленні і прийнятті трудових стандартів.   Не менш важливо і те, що трипартизм і соціальний діалог, що є серцевиною МОП, дозволяють консолідувати зусилля урядів, роботодавців і..

Міжнародна конференція праці з нагоди сторіччя – що побачимо

1434097158 0001 Столітня Міжнародна конференція праці (МКП), як ювілейна, має стати історичною подією. Щоб це відбулося, головний акцент буде зроблений на глибоких перетвореннях, що відбуваються у світі праці, включаючи підвищення ролі МОП у його розбудові.   Очікується, що близько 5700 делегатів уряду, роботодавців і працівників з 187 країн-членів МОП прибудуть, щоб узяти участь у «світовому парламенті праці». Міжнародна конференція традиційно проходитиме у Палаці Націй ООН у Женеві з..

Профспілки – провідники цілей сталого розвитку у глобальному світі

IMG 20190312 222207   З 11 по 13 березня ц.р. у м. Вашингтон (США) проходила зустріч високого рівня керівників національних профцентрів, що входять до Міжнародної Конфедерації профспілок, і Глобальних профспілок з керівництвом Міжнародного валютного Фонду та Світового банку.   Україну на ній представляв заступник Голови ФПУ Олександр Шубін. В ході триденної роботи відбулися фахові дискусії, зустрічі з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, тимчасово виконуючою обов’язки Президента Світового Банку Кристаліною Георгієвою,..

Ми на 100 відсотків з вами!

Изображение 1527   Безперечну та всебічну солідарність з діяльністю українських профспілок висловили члени моніторингової місії найбільших профспілкових об’єднань Європи, що перебували в Києві 13-14 лютого ц.р.   - Ми на 100 відсотків з вами у вашій боротьбі і підтримуємо наших українських колег, - підкреслив голова Чесько-Моравської конфедерації профспілок Джозеф Стредула у ході прес-конференції за підсумками роботи місії, що відбулась 14 лютого в..

Міжнародна профспілкова моніторингова місія вивчить ситуацію з правами працівників в Україні

А     У Києві 12–14 лютого перебуває моніторингова місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) та Панєвропейської регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок (ПЄРР). Серед членів місії - виконавчий секретар PERC Антон Лєппік, голова Чесько-Моравської конференції профспілок Джозеф Стредула та міжнародний секретар цього профцентру Богумил Чап, керівник міжнародного департаменту Загальної конфедерації профспілок П'єр Рене Крістоф Кутаз, міжнародний секретар Національного польського профоб'єднання Солідарність Анджей Адамчік та керівник міжнародного департаменту Конфедерації профспілок..

Прес-конференція за підсумками роботи в Києві моніторингової місії європейських профспілок