A7CF2D4C-F4DB-4FD0-9770-8C908DF612EB mw1024 s n

 

Сьогодні, 17 червня 2016 року, о 10.00 біля будівлі Дніпропетровської міської ради (м. Днепр, пр.-т Д. Яворницького, 75) відбудеться акція протесту з приводу важкого економічного становища працівників ПАТ «Дніпрометробуд».

 

 

Метробудівці вимагають виплатити їм заборгованість по заробітній платі за 9 місяців на загальну суму понад 6,5 млн. грн.
Неодноразові звернення до губернатора Дніпропетровської області та міському голові Дніпропетровська з проханням посприяти у фінансуванні довгобуду не дали результатів.

 

Направлено письмові звернення до Президента України П.А Порошенка і Прем'єр-міністра України В.Б. Гройсмана з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася, посприяти у фінансуванні роботи підприємства та погашення заборгованості із заробітної плати.

 

Учасники акції протесту у прямому ефірі розкажуть про те, що ж дійсно стоїть за конфліктом навколо ПАТ «Дніпрометробуд», яка ситуація на підприємстві, які дійсно катастрофічні наслідки для мегаполісу викликають відсутність фінансування і зупинка робіт на метробуді, коли продовжиться будівництво метро в Дніпропетровську?

 

У акції візьмуть участь:

 

- голова первинної профспілкової організації ПМГУ ПАТ «Дніпрометробуд» - Мулик В.В .

 

- голова Дніпропетровського обласного комітету ПМГУ - Шеченко В.К.

 

- виконуючий обов'язки голови правління ПАТ «Дніпрометробуд»
- Бутенко А.А.

 

До участі у акції запрошено представників ЗМІ.

 

Початок мітингу – о 09.30.

 

Пряму трансляцію можна переглянути тут.

 

 

 

 

 

Дніпропетровська обласна

 

організація профспілки

 

Профспілків трудящих

 

металургійної і гірничодобувної

 

промисловості України