Енергетики Черкащиниі готові до страйку

17571148 212989415849561 1778710402 o 27 березня 2017 року разом з головами обласної організації профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості (Молдаванов О.Б.), первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» (Чорний О.Г.), голова Федерації профспілок Черкаської області Шевченко П.В. взяв участь у зборах трудового колективу Черкаського міського РЕМу. Розглядалось одне питання – про організацію проведення страйку у зв’язку із заборгованістю з виплати заробітної плати працівникам. Станом на дату проведення зборів заборгованість..

Укрелектропрофспілка відкриває для себе Чернігівський навчально-методичний центр профспілок

IMG 6133     21-24 березня на базі НМЦ профспілок вперше було проведено семінар-практикум для Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Участь у навчанні взяло більше 60 голів обласних організацій, голів первинних профорганізацій прямого підпорядкування, головних бухгалтерів і правових інспекторів праці територіальних організацій.   Захід відкрили голова Укрелектропрофспілки Сергій Шишов та заступник голови Олександр Давиденко. Більшість питань семінару було присвячено законодавчому регулюванню діяльності профспілкових організацій та трудових відносин. Відповідно,..

Сьогодні - Міжнародний день театру!

img teatr 1 1     Шановні друзі!   27 березня театрали всього світу  святкують  Міжнародний день театру. Тож, дозвольте від імені Профспілки працівників культури України  щиросердно привітати з професійним святом всіх, чиє життя нерозривно пов’язане з театральним мистецтвом, хто силою свого таланту розкриває в людях їх найкращі якості, вчить вічним істинам добра і краси, пробуджує благородні почуття та робить гідний внесок у зміцнення духовності українського народу. Міжнародний день Театру..

Семінар-нарада для бухгалтерів Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України у м. Харків

DSC01     24 березня 2017 року у місті Харків на базі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту відбулась семінар-нарада «Про реформування бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях» для бухгалтерів Профспілки будівельників України. Навчання профспілкових кадрів і активу є важливим напрямком в роботі Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України (Голова –Андреєв Василь Миколайович). Семінар-нарада була проведена для головних бухгалтерів обласних профорганізацій, профспілкових бухгалтерів, скарбників, голів ППО підприємств..

КУЛЬТУРА СТАЛА В ПІКЕТ

Изображение 9281   Сьогодні, 24 березня, під стінами Дніпропетровської обласної ради, де йшла чергова сесія, відбулася організована обкомом профспілки працівників культури акція протесту працівників театрально-культурних організацій з вимогою забезпечення повноцінного фінансування видатків на заробітну плату та недопущення її скорочення. В ній взяли участь колективи закладів, які фінансуються з обласного бюджету. Прийшли у повному складі навіть оркестри академічного театру опери та балету і філармонії зі своїми інструментами. Чимало..

Профспілковці Харківщини вивчали «Психологію безпеки»

DSC08124   23 березня 2017 Об’єднанням профспілок Харківської області за участі Регіонального учбово-методичного центру охорони праці (РУМЦОП) був проведений черговий постійно діючий семінар з питань охорони праці для працівників обласних галузевих профспілкових організацій, представників первинних профспілкових організацій, голів і членів профспілкових комітетів, працівників служб охорони праці підприємств (установ, організацій) області. Лекцію за темою «Психологія безпеки» для профспілкового активу Харківського регіону проводила Харцій О.М – член лекторської групи ФПК..

ПЛЕНУМ ЦК. Працювати в умовах змін

IMG 8898   23 березня 2017 року у Києві відбувся пленум Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.   У роботі заходу взяли участь Голова Профспілки – Георгій Труханов, заступники Голови, члени ЦК Профспілки. На порядок денний було винесено питання щодо роботи та завдань організаційних ланок профспілки з представництва, захисту та фінансового забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в сучасних умовах. Доповідь з питання виголосив заступник Голови..

Засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради у м.Харкові

11     22 березня 2017 р. відбулося планове засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради. Відповідно до регламенту ради головування на ній 2017 р. передані профспілковій стороні. На засіданні розглянуто планове питання: «Про хід виконання Територіальної угоди між Харківською обласною державною адміністрацією, Спільними представницькими органами сторін роботодавців та профспілок Харківської області на 2016-2018 роки та внесення змін до неї». Про хід виконання Територіальної угоди доповідали: директор Департаменту соціального захисту населення..

Запоріжжя готується до прийому дітей на літній оздоровчий сезон 2017 р.

1DSC 0147     Запорізька обласна рада профспілок разом із соціальними партнерами 22 березня 2017 року провели семінар-нараду з питань організації і проведення літньої оздоровчої кампанії в якій прийняли участь директори, власники оздоровчих закладів, профспілковий актив, засоби масової інформації. Вів нараду заступник голови Запорізької обласної ради профспілок Ігор Скороходов. У вступному слові він зупинився на позитивних прикладах роботи профспілкових організацій і дитячих оздоровчих закладів минулого року, а також..

Лідера профспілок Чернігівщини обрали головою громадської ради при облдержадміністрації

2017.03.22 grom.rada1     22 березня близько чотирьох годин тривало перше засідання Громадської ради (ГР) при Чернігівській обласній державній адміністрації. Найбільше часу у громадських активістів зайняли організаційні питання: вибори головуючого на засіданні, затвердження порядку денного, послідовність розгляду питань. На посаду голови ГР було висунуто дві кандидатури: Тамари Петрової з ГО «Громадський контроль Чернігова» та Ігоря Москаленка, голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області. Кожен з кандидатів представив своє бачення роботи..

Більше статей...

1. Стратегічні об’єкти економіки стали інструментом олігархічних розборок?
  2. Відбувся Пленум Чернівецької обласної ради профспілок
  3. ПЛЕНУМ ЦК. Головний пріоритет – ефективний захист людини праці
  4. Співробітництво профспілкового ВНЗ і відділення НСПП у Харківській області – запорука успіху у спільній діяльності
  5. Інноваційні підходи у сфері оздоровлення та відпочинку дітей запроваджено на Рівненщині
  6. Вирішено питання виплати заробітної плати працівникам освіти Остерської громади
  7. Проблеми профтехосвіти: кваліфіковані робітники – майбутнє країни чи баласт сучасної освіти?
  8. "МИНЕРАЛЬНЫЕ" ВОЙНЫ. ХИМИЧЕСКАЯ ОТРАСЛЬ УКРАИНЫ - НА ЛИКВИДАЦИЮ ВСЛЕД ЗА НЕФТЕХИМИЕЙ?
  9. Підбито підсумки виконання Галузевої угоди
  10. У Запоріжжі відбулось засідання обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення
  11. Фахова дискусія про проблеми вищої школи
Архiв