Новорічно-різдвяні заходи для дітей проведені профспілками міста Києва

Ялинка київ 1   На виконання завдань Територіальної Угоди, з метою організації змістовного дозвілля дітей та підлітків м. Києва під час зимових канікул школярів, традиційно Міськпрофрада спільно з членськими організаціями організували та фінансували проведення Новорічно-Різдвяних заходів для дітей.               За рахунок коштів профспілкового бюджету та господарників профспілками міста було придбано квитки для дітей до кращих театрально-концертних закладів міста, та замовлено солодкі подарунки вітчизняного виробника. Щорічно Київська міськпрофрада проводить «Головну..

Творчий вечір вокальної студії «Solo mio» в Будинку культури профспілок Закарпаття

БА В Закарпатському обласному Будинку культури профспілок відбувся творчий вечір з нагоди 15-річчя утворення вокальної студії «Solo mio» (керівник Тетяна Бабець), яка працює при профспілковому закладі культури. До її складу входять  близько 20-ти учасників – працюючих, студентів, школярів, а концертмейстером є композитор Кристина Атрощенко. Учасників студії та її талановитого керівника привітали голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич і директор обласного Будинку культури..

Профспілка працівників освіти і науки України звернулась до влади щодо підвищення зарплати педагогам – дошкільникам, позашкільникам

Б1   Як інформує офіційний сайт Профспілки працівників освіти і науки України (https://pon.org.ua/), ЦК Профспілки звернувся до Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України, Кабінету Міністрів України, Комітету науки і освіти Верховної Ради України, Федерації профспілок України з приводу необхідності підвищення розмірів посадових окладів та ставок заробітної плати педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, професійно-технічної, вищої освіти та інших закладів і установ освіти. У зверненні зазначається, що відповідно..

Святкові ялинки для дітей спілчан

А1   Вже традиційно на Новорічні та Різдвяні свята Об'єднання профспілок Харківської області та його членські організації влаштовують святкові заходи - дитячі ялинки. Ці вистави завжди до вподоби дітлахам, адже чарівне новорічне свято завжди живе у дитячому серці, а Дідусь Мороз зі Снігуронькою обов'язково почують та виконають найзаповітніше бажання. З 23 грудня до 8 січня за організаційної та фінансової участі Об'єднання профспілок Харківської області та його членських організацій..

Запоріжцям – спільні дії по захисту прав та свобод

IMG 5413   В Запоріжжі пройшла робоча нарада Регіонального представника Уповноваженого з прав людини у Запорізькій області Олени Дємєнєвої, начальника головного управління пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлани Жмурко, голови обласної ради профспілок Віктора Сластьона, голови обласної федерації роботодавців Олександра Головко на якій обговорена ситуація, що склалась із забезпеченням прав застрахованих осіб у загальнообов'язковому державному соціальному страхуванні в 2018 році та схвалені спільні заходи на 2019 рік. Заходи спрямовані, в першу чергу, на активізацію спільної роботи з реагування на факти порушення прав працюючих..

Різдвяні зустрічі для дітей спілчан Черкащини

49547402 1944943149148324 361978705540546560 n   Вже стало доброю традицією проведення Різдвяних зустрічей для дітей спілчан Черкащини. І цього року протягом трьох днів більше 2 тисяч дітей працівників різних галузей в актовій залі Федерації профспілок області отримували вітання та подарунки від керівників галузевих профспілок та священників. Діти з цікавістю дізнавалися про історію Різдва Христового та підготовку до святої вечері. Створювали присутнім веселий настрій, казкове дійство та забави артисти..

Як житиме Кіровоградщина у 2019 році?

Б Це питання обговорювали соціальні партнери на засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Підбила підсумки минулого року і презентувала Програму економічного та соціального розвитку області на 2019 рік заступник директора економічного розвитку і торгівлі ОДА Світлана Соломаха. У 2018 році в області продовжено реформу децентралізації влади – утворено 20 ОТГ, діють 25 центрів надання адміністративних послуг. Відбулося розширення джерел наповнення місцевих бюджетів, введення нових трансфертів, тобто у..

Подарували частинку добра і тепла

DSC04175   За ініціативою Молодіжної ради Федерації профспілок Кіровоградської області за підтримки членських організацій та волонтера Наталії Селецької у гематологічному відділенні обласної дитячої лікарні відбулася благодійна акція «Добро починається з тебе», присвячена Новорічним святам.   Члени Молодіжної ради та членські організації ФПО зібрали іграшки, закупили конструктори, ігри, розмальовки, канцтовари, солодощі, фрукти… Та не лише подарунками гості здивували пацієнтів відділення – вони підготували цікаву вітальну програму. Відкрили її заступник голови..

У профспілках Рівненщини запрацювала тристороння соціально-економічна рада в Малолюбашанській ОТГ

АС   За участі голови Федерації профспілок Рівненської області Миколи Шершуна підписано Територіальну тристоронню угоду  між  Малолюбашанською  об’єднаною територіальною громадою, міжгалузевим об’єднанням роботодавців Малолюбашанської сільської ради (Малолюбашанська об’єднана територіальна громада) та координаційною радою профспілок з соціально-економічних питань на 2019-2021 роки. Угоду укладено відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди» з метою регулювання та цілеспрямованого удосконалення на договірній основі та партнерських засадах економічних, виробничих, соціально-трудових відносин, соціально-економічної..

Діяльність обласної організації: цифри, факти, конкретні результати

IMG 8195   Нещодавно відбувся черговий пленум комітету Чернігівської обласної організації Профспілки, який розглянув питання про роботу організаційних ланок щодо зміцнення первинних профспілкових організацій як основи діяльності Профспілки.   З доповіддю виступила Тетяна Матвеєва – голова обласної організації. Вона наголосила, що саме на рівні первинної організації реалізується мотиваційний аспект профспілкового членства, члени профспілки найчастіше стикаються з проблемами трудових відносин, зустрічаються з фактами соціальної несправедливості і порушення законодавства. Від того,..

Більше статей...

1. Профспілки Закарпаття відбили «новорічну» рейдерську атаку
  2. Федерація профспілок Луганської області відсвяткувала своє 70-річчя
  3. Головна новорічна профспілкова ялинка Рівненщини запросила в гості дітлахів
  4. Сприяти підвищенню життєвого рівня трудящих, збереженню стабільності в трудових колективах і суспільстві!
  5. «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта» - „Краще підприємство з охорони праці” за результатами роботи у 2018 році
  6. З Чернігова до Херсону з профспілковим тренінгом
  7. НАРАДА. Формування громадського суспільства – один з головних пріоритетів для профспілок
  8. Як виконується Колективна Угода у галузі культури Закарпаття?
  9. На порядку денному президії профспілки ЖКГ у Закарпатті – актуальні питання
  10. Кредо профспілки: захищати право людини праці на гідне життя