Запорізька область – розпочата друга оздоровча зміна

6650 img-3462 Запорізька обласна рада профспілок, профспілкові організації області постійно займаються організацією безпечного літнього дитячого оздоровлення, адже це дає можливість змістовно провести літні канікули для більшості дітей працівників підприємств і установ.    Розпочалася друга оздоровча зміна. В табори узбережжя Азовського моря заїхали діти із Запорізької області та інших регіонів України.    Для повноцінного відпочинку створені всі належні умови. Дітей розмістили у кімнатах по 3-5 осіб. Харчування дітей п’ятиразове..

Запорізька обласна рада профспілок навчає профспілковий актив Приморського району

P6160047   Запорізька обласна рада профспілок провела навчальний семінар для профактиву Приморського району. Загалом у цьому заході взяли участь 132 профспілкових лідера.            Відкрив семінар заступник голови обласної ради профспілок Ігор Скороходов, вела захід голова районної координаційної ради профспілок Наталя Кислова.          На семінарі розглядалися питання щодо дій профспілок із захисту прав трудящих, змін у трудовому та пенсійному законодавстві, особливості колдоговірної роботи, охорони праці та атестації робочих місць та..

ПЛЕНУМ ЦК ПРОФСПІЛКИ. Захистити права та інтереси шахтарів

УГ  Концепцію реформування та розвитку вугільної промисловості України період до 2020 року, виконання положень Галузевої угоди і колективних договорів за 2016 рік та поточний період і ведення переговорів по внесенню змін і доповнень до Галузевої угоди обговорили 23 червня VIII Пленуму ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості, у роботі якого взяв участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   УГ1   Перед присутніми виступили Віце-прем’єр-міністр України..

Ювілейний 25-й сезон у закарпатській «Гармонії» розпочато!

P1150347   Свій ювілейний 25-й сезон розпочав єдиний в Україні дитячий оздоровчий заклад подібного профілю – літній оздоровчий табір «Гармонія» для творчо обдарованих дітей, який працює у закарпатському селищі Чинадієво.   Організаторами цього унікального дитячого закладу є управління культури Закарпатської облдержадміністрації (начальник Вікторія Фролова) та обласна профспілкова організація працівників культури (голова Наталія Товтин). Цього року відпочивальниками «Гармонії» стали 96 юних талантів з усієї області – переможці міжнародних, всеукраїнських..

РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ. Черкаський «Азот» відновив випуск азотних мінеральних добрив

АЗОТ   Черкаське ПАТ «Азот» після тримісячного вимушеного простою почало відновлювальні роботи з пуску своїх основних цехів з виробництва азотних мінеральних добрив. Про це повідомила прес-служба «Азоту». Таким чином спільними зусиллями Профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, Черкаської обласної держадміністрації та адміністрації підприємства, обласних профспілок та профкому «Азоту» вдалося здобути вагому перемогу у боротьбі за відновлення виробничого процесу на одному з гігантів хімічної промисловості країни.  ..

Діти закарпатських медиків відпочивають на морі – в Одеській області