Засідання ради Київської міської ради профспілок

2   21 травня 2019 року відбулося V засідання Ради Київської міської ради профспілок, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Петрович Мельник.   Участь у заході взяли керівники членських організацій, члени Комісій Міськпрофради, директора спортивних закладів. Одним з головних питань, розглянутих на Раді, було «Про виклики і загрози профспілковому руху та завдання Київської міськпрофради, її членських організацій в сучасних умовах» (доповідач: Мельник В.П., Голови Міськпрофради). Під час обговорення зазначеного питання відбувся відвертий..

Запоріжці обговорюють питання зайнятості населення

изображение viber 2019-05-23 16-43-32   В Запоріжжі 23 травня 2019 року відбулося засідання обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення. У засіданні взяли участь: голова Запорізької обласної ради професійних спілок Віктор Сластьон, члени обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення від профспілкової сторони, заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ірина Разуваєва, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко, заступник директора Запорізького обласного центру зайнятості..

Професійні спілки Чернігівщини озвучили найгостріші проблеми працюючих громадян області

1 IMG 2474   23 травня 2019 року під головуванням очільника Федерації профспілкових організацій Ігоря Москаленка відбулося ІV засідання Ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (далі ФПО).   На засіданні Ради були присутні в.о. голови Федерації професійних спілок України Володимир Саєнко, заступник голови Чернігівської державної обласної адміністрації Наталія Романова, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, та член правління Чернігівського обласного об’єднання організацій роботодавців Анатолій Якимець.   2..

<p class= [ Детальніше... ]

Профспілки Закарпаття: єдність дій і підвищення ефективності роботи

А10 Відбулося п’яте засідання Закарпатської обласної Ради профспілок. На ньому розглянуто питання «Організаційно - фінансове зміцнення профспілок і завдання профспілкових організацій області  щодо посилення соціально-економічного захисту прав та інтересів спілчан». З інформацією на засіданні виступив голова облпрофради Володимир Фленько. Як  зазначалося,  профспілки в силу різних обставин недостатньо ефективно використовують свої можливості щодо соціально – економічного захисту  працюючих, інших верств населення.  Про    це,   зокрема,  йшлося  на недавньому засіданні..

Намічено плани співробітництва

Изображение 1507   З 21 по 24 травня ц.р. Профспілка працівників лісового господарства України приймала делегацію Профспілки «Öz Orman-İş», яка об’єднує працівників сільського та лісового господарства Туреччини, на чолі з її Президентом Сеттаром Асланом.   Відбулись двосторонні переговори, в ході яких обговорені нагальні питання профспілкової роботи України та Туреччини. У ході переговорів голова Профспілки «Укрпрофліс» Степан Кривов’язий та Президент Профспілки «Öz Orman-İş» пан Сеттар Аслан обмінялись думками щодо..

Фестиваль «Профспілки Харківщини мають таланти!».

А2   Турбуючись про забезпечення духовних, соціально-культурних прав та інтересів трудящих і членів їх сімей, профспілки Харківської області направляють свою діяльність на розвиток аматорської творчості, відродження й примноження надбань національної культури, художньої спадщини українського народу. З цією метою Об’єднанням профспілок Харківської області був створений проект - Фестиваль майстрів народної творчості «Профспілки Харківщини мають таланти!». Цьогорічний фестиваль відбувся 22 травня 2019 року для студентської та учнівської профспілкової молоді.            ..

Зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці

P1670130   Федерація профспілок області 22 травня 2019 року провела інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці.    Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області – Микола Колесник.   В інформзустрічі взяли участь: керівники членських організацій Федерації профспілок області; голови первинних профспілкових організацій м. Вінниці, профспілковий актив.   P1670121   В ході зустрічі виступили:   1. З інформацією ”Про новий порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних..

У Вінниці зібралась Школи молодого профактивіста

P1660401   22 травня п.р. відбулось засідання Школи молодого профактивіста, яке відкрила Світлана Анпольська – заступник Голови Федерації профспілок області.   Слухачі Школи з цікавістю слухали виступ Тетяни Побережної - голови обласної організації профспілки працівників культури, яка наголосила, що   сучасний молодий профлідер істотно відрізняється від профспілковців попередніх поколінь. У профспілковому середовищі сьогодні впевнено звучить голос молоді, тому що вона складає більше третини членів профспілок. Профспілковий рух у сучасних умовах..

Зональний турнір чемпіонату в Харкові

АБ2                        З настанням весни активізуються любителі  «літніх»  видів спорту, для яких побігати по зеленій траві – найзаповітніше бажання.                   Діяльність Ради профспілки працівників газових господарств України за підтримки Регіональної газової компанії  «Трейдінг» спрямована на створення максимально сприятливих умов для оздоровлення людей  трудових колективів  галузі,  задоволення потреб працівників та членів сімей   в веденні  здорового способу життя,  занять фізкультурою і..

До 15-річчя Профспілки працівників соціальної сфери України

60220319 2726033374087189 8438567544918376448 14-15 травня 2019 року на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району, Волинської області відбулися заходи по відзначенню 15-річчя створення Профспілки працівників соціальної сфери України та засідання «круглого столу» на тему: «Проблемні питання оплати праці працівників соціальної сфери, шляхи їх розв’язання та організація системи надання соціальних послуг в умовах децентралізації» за участю голів обласних організацій Профспілки працівників соціальної сфери України.   У..

Більше статей...

1. Ефективно захищати права працівників
  2. Підписано Територіальну угоду про регулювання основних принципів та норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області на 2019-2020 роки
  3. У Києві відкрито Центр профспілкових знань “Basis”
  4. Відбувся обмін досвідом роботи первинних ланок профспілок соціальної сфери Харківщини та Тернопільщини
  5. Чернігів знову єднає Україну через профспілкове навчання
  6. Час вимагає змін: навчання освітян та молоді у Тернополі
  7. Правам працівників торгівлі – надійний захист профспілок
  8. На Волині відбулася презентація книги «Захисники працюючого люду: профспілки у волинському воєводстві в 1921-1939 рр.»
  9. У Дніпрі навчаються представники ПМГУ з питань охорони праці
  10. «Стійкість до протимікробних препаратів (AMR): ризики на робочих місцях»
  11. Про виїзний семінар для Молодіжної Ради Об’єднання профспілок Харківської області
Архiв