Захисні кроки профспілки

DSC02965   Про дії профспілок на сучасному етапі та можливості обкому профспілки працівників держустанов проінформував профактив під час виїзних семінарів-навчань у Долинському, Устинівському, Гайворонському, Благовіщенському та Голованівському районах голова обкому профспілки працівників держустанов Віктор Федотов. Зокрема, 7 листопада відбулася зустріч членів Президії ФПУ з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. За результатами зустрічі Прем’єр-міністром України надано низку протокольних доручень із вирішення проблемних питань, які були порушені профспілковою стороною. За зверненнями членських..

Збори ліквідаторів-чорнобильців відбулися у Будинку профспілок Закарпаття

P1160213   З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в Будинку профспілок Закарпаття відбулися збори ліквідаторів-чорнобильців міста Ужгорода. Перед учасниками зібрання виступили  голова Ужгородської міської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Олександр Чемет, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець, заступник начальника управління – начальник  відділу з питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Закарпатської облдержадміністрації Ольга Головецька, директор обласного..

Позитивные эмоции и заслуженные награды

sport 2017 1 20171213 1074393998 12 декабря 2017 года в г. Днепр в зале гостиницы «Рассвет» состоялось торжественное собрание физкультурного актива ПМГУ Украины по итогам спортивного года. В нем приняли участие около 50 спортивных работников и организаторов спортивных мероприятий, а также спортсмены, имеющие непосредственное отношение к подтверждению чемпионского звания..

На Черкащині проведено круглий стіл з проблем підготовки кваліфікованих кадрів

38972059622 59b744998e o   Федерація профспілок Черкаської області стала одним із ініціаторів проведення круглого столу з проблем підготовки кваліфікованих кадрів для підприємств, установ та організацій Черкаської області. 12 грудня 2017 року в рамках підготовки до форуму «Вчись, працюй, живи на Черкащині» за ініціативи соціальних партнерів проведено круглий стіл «Професійна освіта як основа формування кадрового потенціалу та економічного зростання Черкаської області. До участі в заході долучилися керівники підприємств..

Обговорили проблемні питання працівників підприємств, установ та організацій соціальної сфери

DSC07910     За ініціативою Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України 11 грудня 2017 року відбулась зустріч членів Президії Центральної Ради Профспілки з Державним секретарем Міністерства соціальної політики України В.Іванкевичем.   На зустрічі були присутні керівники департаментів Мінсоцполітики. Обговорювались проблемні питання працівників підприємств, установ та організацій соціальної сфери, зокрема фінансування установ та оплата праці працівників, законодавче вирішення встановлення державних гарантій працівникам соціальної сфери, проблеми, пов'язані з процесами децентралізації та інші.  Обговорюючи питання..

Про зустріч Голови Федерації профспілок Рівненщини Миколи Шершуна з керівниками області

У ході робочих зустрічей, відповідно до Постанови Федерації профспілок Рівненської області № П-11-2 «Про подальші дії ФПУ з реалізації вимог профспілок», голова ФПО разом з головою облради Миколою Драганчуком, заступником голови ОДА Віталієм Ундіром та заступником міського голови Олексієм Хмилецьким обговорили можливості подальшої співпраці та виконання профспілкових вимог через включення відповідних пунктів до Територіальної тристоронньої угоди. Голова ФПО повідомив очільників області про основні вимоги, які висували учасники Інформаційного пікетування органів державної..

Навчання профактиву приміського району

фото 3 Актуальні питання соціальної політики, зайнятості, пенсійного забезпечення, розв’язання яких потребує участі профспілок, обговорили нещодавно учасники наради-семінару – профспілкові працівники та активісти Полтавського району. Голова облпрофради Л.М. Вернигора поінформував слухачів про заходи Федерації профспілок України щодо соціального захисту людини праці, підсумків зустрічі з Міністром соціальної політики України А.О. Ревою, яка відбулася днями в обласній державній адміністрації. Профспілковий очільник області передав Міністрові напрацьовані профспілками області пропозиції щодо поглиблення соціального..

На розгляді Громадського університету правових знань загальнонаціональний правоосвітницький проект «Я маю право»

alt 7 грудня 2017 року, з нагоди Міжнародного дня прав людини, 69-ої річниці прийняття Загальної декларації прав людини (10 грудня) та в рамках Угоди про співпрацю між облпрофрадою та відділенням НСПП в Миколаївській області, було проведено тридцять дев’яте заняття Громадського університету правових знань на тему: «Презентація загальнонаціонального просвітницького проекту «Я маю право». Учасниками заняття стали представники обласних галузевих профорганізацій: соціальної сфери; культури; торгівлі; ЖКГ; охорони здоров’я; голови первинних профспілкових організацій, трудові..

Проект «Я МАЮ ПРАВО» об’єднує інтереси соціальних партнерів в Чернігівській області

IMG 0039 З нагоди Всеукраїнського тижня права, присвяченого Загальній декларації прав людини Федерація профспілкових організацій Чернігівської області та Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області 5 грудня 2017 року провели зустріч представників Головного територіального управління (ГТУ) юстиції у Чернігівській області з членськими організаціями ФПО. На зустрічі був представлений проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО». Перший заступник начальника ГТУ Сергій Рудий, начальник Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової..

ПРОФСПІЛКИ НЕ ВІДМОВИЛИСЯ ВІД СВОЇХ ВИМОГ, А ПРО ПРОБЛЕМИ ГОВОРЯТЬ ВІДКРИТО

завантаження   У Раді профспілок Івано-Франківської області 6 грудня відбулася прес-конференція для засобів масової інформації. Розпочалася розмова з відміненої на сьогодні запланованої раніше акції інформаційного пікетування Верховної Ради та органів державної влади. З цього приводу Федерація профспілок України зробила відповідну заяву. Як зазначив голова РПО Ігор Басюк, «відміна акції не означає, що профспілки відмовляються від подальшої боротьби за соціальний Державний бюджет - 2018 року, справедливий прожитковий мінімум,..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>