IMG 5204

Федерація профспілок Одеської області усвідомлюючи важливість спільних дій щодо забезпечення конституційних прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці та їх доцільність у підвищенні ефективності державного нагляду за додержанням законодавства про працю та охорону праці і громадського контролю за додержанням роботодавцями вимог законодавчих актів з промислової безпеки і охорони праці та керуючись законодавством України 26 квітня 2016 року уклала Угоду про співпрацю у здійсненні державного нагляду та громадського контролю за додержанням законодавства про працю та охорону праці між Головним управлінням Держпраці в Одеській області та Федерацією профспілок Одеської області на 2016-2020 роки.

Водночас для забезпечення виконання Угоди про співпрацю між

Головним управлінням Держпраці в Одеській області та Федерацією профспілок Одеської області від 26 квітня 2016 року розроблені та затверджені Спільні заходи.

Співпраця соціальних партнерів відповідає духу та букві Конвенцій МОП та є запорукою додержання гарантованих Конституцією України трудових прав найманих працівників.

Федерація профспілок Одеської області