IMG 2861

Запорізька обласна рада проспілок провела своє ІІ пленарне засідання. У роботі прийняли участь представники сторін соціального діалогу: Разуваєва І.В. - заступник директора департаменту соціального захисту населення Запорізької ОДА, Крайній В.Г. - виконавчий директор Запорізької обласної федерації работодавців, Четвертак С.І. - начальник відділення Національної служби посредництва і примирення в Запорізькій області.

На засіданні були розглянуті питання щодо укладання нової Територіальної угоди між Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою обласною радою, Запорізькою обласною федерацією роботодавців та Запорізькою обласною радою професійних спілок, зміни до Статуту облпрофради, а також хід виконання постанови Ради Федерації професійних спілок України від 23.06.2016 № Р-2-4 „Про позицію і дії ФПУ, її членських організацій на захист прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги та подальші дії членських організацій Запорізької обласної ради професійних спілок”.

Начальник відділення НСПП у Запорізькій області Четвертак С.І. вручив голові Запорізької обласної ради профспілок Сластьону Віктору Максимовичу рішення та Свідоцтво № 001/16-08- П від 29.09.2016 року про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.