dscn0952 14502663037

Запорізька обласна рада профспілок спільно з департаментами освіти і науки, культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, міським департаментом культури і туризму 1 грудня 2016 року провели нараду з питань безпечного проведення новорічних та різдвяних свят для дітей та підлітків Запорізької області.

     У нараді взяли участь керівники і спеціалісти закладів культури, члени робочої групи облпрофради по контролю за підготовкою і проведенням новорічних свят для дітей та підлітків під час зимових канікул, фахівці в галузі культури відповідних відомств.

       Відкриваючи нараду, голова Запорізької обласної ради профспілок Віктор Сластьон зупинився на вимогах щодо якісного та безпечного проведення святкових заходів для дітей в закладах культури, навчальних закладах і установах області, а також закликав співпрацювати з адміністрацією, профспілковими організаціями.

       Завідуючий відділом облпрофради Анатолій Черепєхін повідомив про роботу творчих колективів, закладів культури над створенням новорічних і різдвяних свят, спектаклів і музичних казок, які будуть проходити в глядацьких залах. Нагадав низку питань, які необхідно вирішити до початку свят ялинки.

     Головний технічний інспектор праці облпрофради Микола Чос звернув увагу на вимоги з питань охорони праці та безпеки дітей під час проведення новорічних заходів та терміни їх впровадження.

       Спеціалісти департаментів культури, освіти і науки обласної державної адміністрації ознайомили з вимогами розпорядчих документів прийнятих облдержадміністрацією, відповідними департаментами та про новорічні заходи які будуть проходити в підвідомчих установах.

       Голова обласної організації профспілки працівників культури України Олена Бойко побажала колективам закладів культури успішного проведення святкових заходів для дітей і підлітків.

       Представники обласних організацій профспілок обговорили з керівниками закладів культури питання участі дітей працівників в святкових заходах, перелік та терміни їх проведення.

        

Запорізька обласна рада профспілок