P1140316

Профспілки Закарпаття взяли активну участь у заходах з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Цього дня до медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» в місті Ужгороді завітали представники влади, профспілок, роботодавців, спонсорів, творчої інтелігенції.

Як зазначив директор центру Олег Кириленко, у новому приміщенні центру діти з особливими потребами мають можливість навчатися в інклюзивних класах, за їхнім здоров’ям та психічним станом стежать професійні лікарі,  а молоді люди мають можливість отримувати навички самостійного проживання.

Виступаючи на зібранні, голова Закарпатської облпрофради, голова наглядової ради центру Володимир Фленько, який свого часу доклав багато зусиль для його створення, підкреслив, що медико-соціальний реабілітаційний центр виконує надзвичайно важливу функцію – допомогти дітям з особливими потребами знайти своє місце в житті. Нині спільними зусиллями потрібно продовжити роботу щодо зміцнення його матеріально-технічної бази, рівня роботи, об’єднавши зусилля усіх зацікавлених організацій для його подальшого розвитку. До цієї роботи в числі інших долучатимуться й профспілки.

Для учасників зібрання невеличкий концерт дали учні Ужгородської дитячої школи мистецтв.

На фото:

- виступає голова Закарпатської облпрофради, голова наглядової ради медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» Володимир Фленько;

- до центру завітали почесні гості;

- фрагмент концерту.

Фото автора