IMG 6986

Сьогодні, 7 лютого, в урочистій обстановці відбулося підписання Галузевої угоди між Міністерством молоді та спорту України і Профспілкою працівників культури України на 2017-2021 роки у молодіжній сфері, сферах фізичної культури і спорту, національно-патріотичного виховання.

У заході взяли участь Міністр молоді та спорту України І.О.Жданов, заступник Міністра М.В.Даневич, керівники департаментів та управлінь Міністерства. Профспілкову сторону представляли Голова Профспілки працівників культури України Л.Ф.Перелигіна, заступник Голови Профспілки Г.М.Гайдук, голова Київської міської організації Профспілки Л.В.Колодко, голова Києво-Святошинської районної організації Профспілки Т.І. Яковенко.

Під Угодою свої підписи поставили - від Міністерства - Міністр молоді та спорту України І.О.Жданов, від Профспілки працівників культури України – Голова Профспілки Л.Ф.Перелигіна

IMG 6964

У вступному слові Міністр підкреслив значущість соціального діалогу з Профспілкою та наголосив на необхідності поглиблення подальшої співпраці для забезпечення ефективного розвитку галузі та вирішення соціально-економічних проблем працюючої людини.

Зі свого боку Голова Профспілки Л.Ф.Перелигіна зазначила наступне:

«Впродовж багатьох років наша Профспілка співпрацює з Міністерством молоді та спорту України у питаннях соціально-економічного захисту працівників галузі.

І сьогодні ми зібрались з нагоди дуже актуальної події – підписання Галузевої угоди – нашої малої соціальної Конституції, де на 5 років чітко визначені позиції соціального партнерства.

Хочу відзначити, що після підписання Генеральної угоди серед галузей сфери культури першою підписується Галузева угода саме з Міністерством молоді та спорту.

Ми вкотре підтвердили нашу єдність у вирішенні соціально-економічних проблем, що стосуються людини праці.

Це добрий знак!

IMG 6948

Ми є надійними соціальними партнерами!

Тепер залишається головне – з такою потужною командою справжніх професіоналів, якими є керівництво та апарат Міністерства, спільно виконувати покладені на нас завдання в питаннях:

- молодіжної політики,

IMG 6975

- ефективного розвитку та підтримки фізичної культури і спорту і, безумовно,

- патріотичному вихованні молоді, особливо, в цей нелегкий для нашої країни час».

«Користуючись нагодою, хочу ще раз висловити слова подяки від всіх працівників галузі – членів нашої Профспілки і маю надію на подальшу плідну співпрацю», - зазначила Голова Профспілки.

IMG 6961

IMG 6979