DSC 0305

Таку думку висловлювали учасники семінару, який відбувся у м.Львові.

Я, як голова Молодіжної ради Федерації профспілок Рівненської області, була присутня на такому семінарі вперше. Його назва: “Модернізація роботи профспілок через впровадження успішних практик і залучення молоді” повністю відповідала вимогам сьогодення. Адже надзвичайно гостро нині в профспілках стоїть питання омолодження кадрів, створення резерву, залучення до профспілок нових членів з числа молоді.

Новації законодавства, боротьба з негативним іміджем, стереотипами, мотивація профспілкового членства, модернізація організації, управління робочим часом профспілкового лідера, розподіл ролей в профспілковій організації - ось основні теми навчання.

Під час семінару створилась робоча і водночас дружня атмосфера. Вважаю, що він стане поштовхом до нового етапу в роботі Молодіжної ради Федерації профспілок України.

Крім цього, члени ради вирішили деякі організаційні питання, зокрема, розробили положення про Молодіжну раду, створили п’ять комісій: організаційну, освітню, інформаційну, правову та науково-дослідницьку, затвердили план роботи на 2017 рік.

Загалом семінар видався корисним та повчальним, я отримала багато нової, цікавої інформації, ознайомилася з досвідом роботи Молодіжних рад в різних областях і галузях. Дуже вдячна організаторам навчання: Молодіжній раді ФПУ, талановитим викладачам та Центру Солідарності Американської Федерації Праці – Конгресу Промислових Профспілок (ГО "Трудові Ініціативи") за підтримку.

Переконана, що отриманні знання та наша співпраця дадуть позитивні результати в діяльності Молодіжної Ради ФПУ, а також, що нас почує та підтримає керівництво країни, і питання молоді в державі стане одним з пріоритетних.

Катерина Пасько,

Голова Молодіжної ради