091

 

 

Волинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Мінсоцполітики України відзначив своє 15-річчя.

За ініціативою адміністрації та профкому (директор Стельмащук О.Р , голова профкому Пачковська О.П) до Дня народження Центру в актовому залі закладу відбулося святкове дійство «Центру 15 років». Серед присутніх свята були:

- Діти, кому Центр став другою домівкою, хто відчув руку допомоги, здобув свої перші перемоги, хто знайшов щирих та вірних друзів.

- Батьки, котрі раділи успіхам своїх дітей, не залишившись наодинці зі своїми проблемами.

  - Працівники, на яких покладена милосердна місія по наданню реабілітаційних послуг дітям з особливими потребами. Ті, хто віддає їм свої знання, вміння, тепло та любов.

Серед гостей, які прийшли підтримати дітей та розділити радість події були : профспілковий актив Волинської обласної організації профспілки на чолі з головою Микитюк Г.П, перший директор Центру – Римарчук Г.В, директор відділення Фонду соціального захисту інвалідів Шевчук В.О, приватний підприємець Матвійчук С.М та представник Департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Пундик С.О.

Центр займає дуже важливе місце в житті дітей. Він подарував їм радість життя, впевненість у собі, відкрив двері у майбутнє для реалізації можливостей і мрій.

Присутні на святі насолоджувалися виступами дітей, батьків та працівників Центру.

Море позитивних емоцій подарував присутнім танок дітей на візочках групи «Сонечко».

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали вальс у виконанні дітей з аутичним синдромом з мамами, казку «Ріпка» у виконанні батьків групи «Сонечко», запальний циганський танок у виконанні мам групи «Стежинка».

Усіх присутніх на святі зачарувала пісня у виконанні учасниці «Поліського літа з фольклором», мами вихованки групи «Дзвіночок» Юлії Стрільчук «Україна – це ти!»

Пісня «Щастя і добра» у виконанні всіх присутніх, об'єднала у велику родину всіх , хто протягом 15 років ішов пліч-о-пліч заради дітей з особливими потребами.

З побажаннями миру, здоров'я, сили, наснаги та злагоди виступили директор Центру Стельмащук О.Р та голова обласної організації працівників соціальної сфери України Микитюк Г.П.

 

Г. Микитюк,
Голова Волинської обласної 
організації

профспілки працівників соціальної сфери України

 

085

 

088

 

 

 

089

 

094

 

098