P3030227

 

Запорізька обласна рада профспілок,  згідно плану проведення виїзних семінарів на 2016-2017 навчальний рік, провела семінар профспілкового активу Василівського району Запорізької області, який зібрав 157 профспілкових активістів.

Відкрив і вів семінар заступник голови Василівської райдержадміністрації Василь Зайцев. У семінарі також взяв участь Володимир Самойленко - начальник управління агропромислового розвитку Василівської райдержадміністрації.

Учасники семінару обговорили низку питань, зокрема, висвітлювались проблеми соціально-економічного захисту трудящих і позиції профспілок з цього питання, мінімальна зарплата: що змінилося, індексація заробітної плати, питання призначення субсидій, підготовка та планування колдоговірної роботи, зміни у пенсійному законодавстві -  з доповіддю виступила Тамара Белескова – начальник відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради.

Про основні проблеми з питань охорони праці і шляхи їх вирішення з позиції профспілок розповів Ігор Скороходов – заступник голови обласної ради профспілок. 

З темою призначення соціальних виплат, реабілітації після перенесених захворювань, фінансової звітності виступила Тетяна Гуторова – головний спеціаліст відділу соціальних виплат та перевірок страхувальників Запорізької міської виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

Запорізька обласна рада профспілок

 

P3030244

 

P3030249