IMG 4240

 

 

10 березня ц.р. у Будинку профспілок відзначав 25 років з дня заснування Центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. На урочистості з нагоди святкування завітали керівники державної служби зайнятості України, керманичі області, міста, ветерани, працівники Рівненського центру професійно-технічної освіти, роботодавці та соціальні партнери.

Серед запрошених був і Микола Шершун, голова Федерації профспілок області.

У своєму виступі він привітав присутніх з чверть віковим ювілеєм Центру, який виконує важливу функцію – професійного навчання незайнятого дорослого населення, озвучив і основні завдання, які стоять перед профспілкою. Зокрема, він говорив про таке:

- Профспілки перебудовуються, серед пріоритетів профспілки сьогодні це: зайнятість населення, збереження існуючих та створення нових робочих місць, в цьому ми партнери і однодумці з керівництвом Центру зайнятості, адже ви працюєте над тим аби підготувати фахівців, які потрібні роботодавцям. Далі наше питання це – безпека праці, дотримання правил поведінки на робочому місці, і, найголовніше, гідна оплата праці, - наголосив він.

 

 

ІАЦ Федерації профспілок Рівненської області

 

шершун