9224

 

 

У непростих умовах працюють нині комунальники та побутовики Дніпропетровщини. Але високий професіоналізм та відповідальність дозволяють їм забезпечувати якісне обслуговування населення. На високому рівні поставлений і соціальний захист трудящих. За багатьма показниками роботи обласна організація профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення вважається однією з найкращих у галузі та в обласному профоб’єднанні.

 

Изображение 7967

 

7849

 

На урочистих зборах з нагоди професійного свята – Дня працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення (відзначається 19 березня), які відбулися 16 березня у Будинку профспілок, - серед найкращих було названо чимало трудових колективів та їх профорганізацій.

І серед них -  підприємства «Кріворіжтепломережа», жовтоводські – водоканал та виробниче житлово-ремонтно-експлуатаційне об'єднання. Завдяки плідній співпраці керівництва та профкомів на них забезпечуються високі виробничі показники, ефективне виконання колективних договорів.

Не випадково, що й керівники профорганізацій цих підприємств - Юрій Петренко, Ірина Задорожна та Наталія Кліменко були відзначені високими нагородами ЦК та обкому галузевої профспілки. Н.Кліменко, зокрема, визнана кращим профспілковим лідером галузі 2016 р. А Ю.Петренко, як один з найавторитетніших профлідерів області та своєї галузі, минулого року двічі від імені Дніпропетровського облпрофоб’єднання виступав під час всеукраїнських акцій протесту профспілок у Києві.

Найвищою нагородою профспілок області – знаком «Профспілкова пошана» за багаторічну самовіддану працю на благо трудящих було нагороджено у цей день голову Криворізького міськкому профспілки Олександра Родя.

Всіх цих та інших профлідерів, кращих працівників та господарників тепло привітали під час заходу голова обкому профспілки Анастасія Демідова та заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Верхотурцев.

Зокрема, А.Демідова наголосила на тому, що члени профспілки повсякденно відчувають турботу про них. Особливо, що стосується питань оплати праці. Під час укладення колдоговорів на 2017 р. обком поставив завдання перед профактивом зберегти всі позитивні тенденції в оплаті та охороні праці, наданні соціальних гарантій. Велика увага приділяється також оздоровленню працівників та їх дітей (вони відпочивають у 6 ДОЗ, чотири з яких знаходяться на балансі обкому).

Урочистості з нагоди професійного свята продовжились у цей день у театрі ім. Т.Шевченка, де працівників галузі вітали керівники області та галузевої профспілки, а також майстри мистецтв.

 

                                   В.Коврига,
Дніпропетровське обласне об'єднання профспілок

 

Фото автора

 

9247

 

9212

 

9215

 

 

9219

 

Изображение 9209

 

Изображение 9210