DSC07557

 

17 березня 2017 року у Міністерстві соціальної політики України відбулося засідання спільної робочої комісії Сторін Галузевої угоди між Міністерством соціальної політики України та профспілками працівників соціальної сфери України і працівників державних установ України на 2016 – 2018 роки, які її положень у 2016 році. 

Зокрема, розглядаючи стан виконання взятих зобов’язань та спільних домовленостей, фахівці Міністерства та галузевих профспілок детально обговорили питання, що стосуються зайнятості, оплати, умов та охорони праці, а також соціального захисту працівників соціальної сфери. Окремо було зосереджено увагу на проблемах фінансування і матеріального забезпечення організацій, установ та закладів, створення умов для забезпечення стабільної діяльності та розвитку галузі, підвищення професійного рівня та престижності праці соціальних працівників.

За результатами засідання було напрацьовано низку додаткових заходів, реалізація яких сприятиме виконанню положень Галузевої угоди у повному обсязі.

 

Профспілка працівників соціальної сфери України