DSC 0359

Минулої суботи, відклавши усі свої нагальні справи та професійні обов’язки, перші особи краю, керівники структур, підприємств та організацій  взяли безпосередню участь у весняній лісокультурній кампанії, зокрема Всеукраїнській акції “Майбутнє лісу в твоїх руках!”, яку організували працівники Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Серед учасників акції була і голова Федерації профспілок Волині Іванна Дубинка-Філозоф. Завдячуючи зусиллям Іванни Анатоліївни та іншим високоповажним особам, того весняного та сонячного дня на заздалегідь підготовленій лісівниками  площі було висаджено більше 10 тисяч саджанців. “Таким чином, — зауважила голова Федерації Профспілок краю, — ми усі дбаємо про світле майбутнє нашого лісу. Адже садити ліс — справа кожного з нас, незалежно від того, яку посаду обіймаємо та у якій сфері працюємо.”

— Віддаю шану і висловлюю щиру вдячність лісівникам за роботу, яку вони здійснюють на благо нашого лісистого краю. Вона є нелегкою, а подекуди – невдячною. Тому надзвичайно радію з того, що мала можливість безпосередньо потрудитися на славу, вкласти, хоч і невеличку, але власну частку у розвиток галузі та добробут Волині загалом, — зазначила в розмові Іванна Анатоліївна. За її словами, профспілчани – це люди, які не на словах, а на ділі звикли доказувати вірність головній меті, за якою багато років професійно слідують.

За участь в акції начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко вручив Іванні Дубинці-Філозоф подяку від лісоуправління.

Прес-центр Федерації Профспілок Волині

DSC 0224