265px-Спасо-Преображенський собор  Дніпро собор

 

У рамках відзначення Дня охорони праці в Дніпропетровській області проходять різноманітні заходи. Сьогодні, 27 квітня, в Спасо-Преображенському кафедральному соборі обласного центру відбулася поминальна Панахида за загиблими на виробництві та померлими від професійних захворювань.

 

В ній взяли участь представники від обласної державної адміністрації, Головного управління Держпраці та Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Дніпропетровській області, Обласного об’єднання профспілок, члени сімей загиблих на виробництві та померлих від професійних захворювань, керівники та спеціалісти служб охорони праці підприємств, установ і організацій міста.

           Від обласного об’єднання профспілок в заході взяли участь заступник голови обласного профоб’єднання Юрій Чернов, керівники та спеціалісти з питань охорони праці членських організацій, голови первинних профорганізацій.

         Напередодні, 25 квітня управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Дніпропетровській області провело регіональні відбіркові змагання V спартакіади серед інвалідів праці. В них взяли участь по 11 кращих спортсменів-інвалідів від кожного відділення Фонду в області. Змагання проводились з 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи. Серед гостей спартакіади були представники облдержадміністрації, правління Фонду, громадських організацій. Від обласного об’єднання профспілок у відкритті змагань взяв участь головний технічний інспектор праці Петро Довганенко, який зачитав вітальний лист учасникам і організаторам змагань від голови обласного профоб’єднання Віталія Дубіля.

         В результаті напружених поєдинків перше загальнокомандне місце серед спортсменів-інвалідів області виборола команда Павлоградського відділення Фонду.

 

                                                                                       Прес-центр

Дніпропетровського

                                                                                       облпрофоб’єднання