P4250464 1

На профкурсах Запорізької облпрофради відбулось навчання з питань охорони праці представників профспілки освіти і науки Вознесенівського району міста Запоріжжя, у якому прийняли участь 29 осіб.

Під час семінару були розглянуті питання повноважень і прав профспілок у забезпеченні безпечних умов праці, законодавство України з питань охорони праці, взаємодія профспілкових організацій з Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Запорізькій області, порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, пожежна та електробезпека, атестація робочих місць, надання першої долікарської медичної допомоги потерпілим.

Доповідачами були: заступник голови Запорізької обласної ради профспілок Ігор Скороходов, Микола Чос - головний технічний інспектор праці Запорізької облпрофради, Тетяна Білоненко - завідуюча сектором розслідування Головного управління праці в Запорізькій області, Ірина Кузнєцова - заступник начальника обласного управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Запорізькій області, Сергій Чайковський - експерт з охорони праці Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в України в Запорізькій області, Володимир Хрипко - інженер із пожежної безпеки ПАТ «Укртрансгаз».

У підготовці семінару активну участь прийняла голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Вознесенівського району міста Запоріжжя Тетяна Шиманиця.

P4250462-1

Запорізька облпрофрада